Зачинено Графіка для слабких пк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
4
Реакції
22
Бали
6
Доброго дня я пропоную щоб ви зробили графіку для слабких ПК ну бо багато хто може грати і слабких ПК і їх вибиває а тех підтримка каже що не підходить ПК ну багато в кого немає можливості купити собі нови компьютер прошу щоб ви зробили графік для слабких ПК як в ********************************************************************** що заходиш в launcher налаштування і графіка для слабких ПК прошу надіюсь ви мене почули

zsy hab

Активний
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
48
Реакції
9
Бали
11
оптимизации нету

Sasha_top

Новий гравець
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
0
Реакції
0
Бали
0
За те щоб зробили

Тимур Марков

раньше было лучше?
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
193
Реакції
849
Бали
138
+- , сейчас стоит +- стабильная графика без вылетов . Вы можете просто поставить в настройках графику на минимум

Іван Шабля

Шановний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
23
Реакції
36
Бали
21

Давид Лорд

Шановний гравець
Реєстрування
15 Чер 2024
Дописи
57
Реакції
37
Бали
21
Звичайно за, не всі можуть собі забезпечити стабільний фпс купівлею сильного комп'ютера

Реєстрування
2 Тра 2024
Дописи
23
Реакції
5
Бали
6
Доброго дня я пропоную щоб ви зробили графіку для слабких ПК ну бо багато хто може грати і слабких ПК і їх вибиває а тех підтримка каже що не підходить ПК ну багато в кого немає можливості купити собі нови компьютер прошу щоб ви зробили графік для слабких ПК як в ********************************************************************** що заходиш в launcher налаштування і графіка для слабких ПК прошу надіюсь ви мене почули
- гра буде подати а і мено не комфортно грати буде

Владислав Гуччи

ФоГеройчик | Південна Україна [05]
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
120
Реакції
77
Бали
73
Веб-сайт
www.tiktok.com
Незнаю чому люди проти ніби їх будуть заставляти грати з пікселями на моніторі Зробити в лаунчері в настройках 3 кнопки: слабка графіка, Нормальна, Ультра графіка
За!
Вітаю із 2-х річчям нашої улюбленої гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі