Важливо ДВБ | База Внутрішніх Розслідувань НПУ [Засекречено]

Андрій Кудлаєнко

Генерал НПУ | 03 Східна Україна
Лідер
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
368
Реакції
510
Бали
153
Таємно-removebg-preview.png

1782402779063.png

Національна Поліція України
Департамент Внутрішньої Безпеки

Внутрішні Розслідування
- Розділ розроблений виключно для підрозділу ДВБ. В цьому розділі працівники будуть звітувати про проведені внутрішні розслідування.
- Перевіряти протоколи про проведені внутрішні розслідування вправі тільки Голова НПУ, Керівник ДВБ та Заступник Керівника ДВБ.
- Працівники ДВБ після кожного проведеного внутрішнього розлідування зобов'язані звітувати у цей розділ.
- Перевіряючий звіту зобов'язаний відповісти на нього та винести вердикт.

Форма подачі протоколу:
Керівнику ДВБ Тимофію Авенчуку
Від: [Ваше ПІБ]
Дата:[Поточна дата]

Протокол
"Про проведене внутрішнє розслідування"
Я, [Вказуєте вашу посаду/звання та ПІБ], провів внутрішнє розслідування. Під час цього розслідування я провів слідчі дії і мені відомі такі факти: [Детально описуєте подію].

Додаткова інформація:
1. Ім'я та прізвище над ким було проведено розслідування:
2. Звання/посада на якій перебуває працівник над яким проведено розслідування:
3. Дата коли сталась подія:
4. Докази(Відео та фото фіксація):
5. Доповідна від працівника на яким було проведено розслідування:

Підпис:

Код:
[RIGHT][SIZE=4][COLOR=rgb(209, 213, 216)][FONT=courier new]Керівнику ДВБ Тимофію Авенчуку
Від: [Ваше ПІБ]
Дата:[Поточна дата][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/RIGHT]
[CENTER][SIZE=5][COLOR=rgb(209, 213, 216)][FONT=courier new][B]Протокол[/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=rgb(209, 213, 216)][FONT=courier new][B]"Про проведене внутрішнє розслідування"[/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[JUSTIFY][SIZE=4][COLOR=rgb(209, 213, 216)][FONT=courier new]Я, [Вказуєте вашу посаду/звання та ПІБ], провів внутрішнє розслідування. Під час цього розслідування я провів слідчі дії і мені відомі такі факти: [Детально описуєте подію].

[B]Додаткова інформація:[/B]
1. Ім'я та прізвище над ким було проведено розслідування:
2. Звання/посада на якій перебуває працівник над яким проведено розслідування:
3. Дата коли сталась подія:
4. Докази(Відео та фото фіксація):
5. Доповідна від працівника на яким було проведено розслідування:[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/JUSTIFY]
[RIGHT][SIZE=4][COLOR=rgb(209, 213, 216)][FONT=courier new]Підпис: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/RIGHT]

Тимофій Авенчук👑

Полковник НПУ | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
861
Реакції
835
Бали
153
Генералу НПУ Андрію Кудлаєнко
Від: Тимофія Авенчука
Дата: 26.06.2026

Протокол
Я, Керівник Департаменту Внутрішньої Безпеки, Полковник Поліції, Тимофій Авенчук, провів внутрішнє розслідування. Під час цього розслідування я провів слідчі дії і мені відомі такі факти, які розписані в документі:
Документ №001 / Розслідування №001 (є державною таємницею, доступ надається за запитом).

Додаткова інформація:
1. Ім'я та прізвище над ким було проведено розслідування: Сенді Хейс/Андрій Тимощук/Дмитро Рендік
2. Звання/посада на якій перебуває працівник над яким проведено розслідування: В минулому - працівник НП України/Заступник Керівника ДПП, Майор НП України/Заступник Керівника НАВС, Майор НП України
3. Дата коли сталась подія: 25.05.2026
4. Докази(Відео та фото фіксація): Вся доказова частина знаходиться в документі - Документ №001 / Розслідування №001
5. Доповідна від працівника на яким було проведено розслідування: Доповідні знаходяться в документі - Документ №001 / Розслідування №001

Підпис:
Підпис Тимофій Авенчук.png

Андрій Кудлаєнко

Лідер
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
368
Реакції
510
Бали
153

Протокол
Я, Керівник Департаменту Внутрішньої Безпеки, Полковник Поліції, Тимофій Авенчук, провів внутрішнє розслідування. Під час цього розслідування я провів слідчі дії і мені відомі такі факти, які розписані в документі:
Документ №001 / Розслідування №001 (є державною таємницею, доступ надається за запитом).

Додаткова інформація:
1. Ім'я та прізвище над ким було проведено розслідування: Сенді Хейс/Андрій Тимощук/Дмитро Рендік
2. Звання/посада на якій перебуває працівник над яким проведено розслідування: В минулому - працівник НП України/Заступник Керівника ДПП, Майор НП України/Заступник Керівника НАВС, Майор НП України
3. Дата коли сталась подія: 25.05.2026
4. Докази(Відео та фото фіксація): Вся доказова частина знаходиться в документі - Документ №001 / Розслідування №001
5. Доповідна від працівника на яким було проведено розслідування: Доповідні знаходяться в документі - Документ №001 / Розслідування №001

1782504569330.png

Повідомлення
Від: Генерала НПУ Андрія Кудлаєнка

Шановний працівник, ваш протокол було зараховано. Відповідно до загального статуту МВС, Андрій Тимощук отримує попередження за неналежну поведінку під час робочої зміни, та з ним буде проведено сувору бесіду (П.2.22 Глава 2. Загального Статуту МВС). Порушення зі сторони Дмитра Рендіка не виявлено.

Підпис:
Знімок_екрана_2026-06-26_151738-removebg-preview.png
підпис.png

Тимофій Авенчук👑

Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
861
Реакції
835
Бали
153
1782676079779.png

Дата: 28.06.2026

Протокол
Я, Керівник Департаменту Внутрішньої Безпеки, Полковник Поліції, Тимофій Авенчук, провів внутрішнє розслідування. Під час цього розслідування я провів слідчі дії і мені відомі такі факти, які розписані в документі: Документ №001 / Розслідування №002

Додаткова інформація:
1. Ім'я та прізвище над ким було проведено розслідування: Ігор Дідусь
2. Звання/посада на якій перебуває працівник над яким проведено розслідування: Інспектор Департаменту Патрульної Поліції, Старший Лейтенант, Ігор Дідусь
3. Дата коли сталась подія: 27.06.2026
4. Докази(Відео та фото фіксація): Все в документі - Документ №001 / Розслідування №002
5. Доповідна від працівника на яким було проведено розслідування: Все в документі - Документ №001 / Розслідування №002

Підпис:

Андрій Кудлаєнко

Лідер
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
368
Реакції
510
Бали
153
1782679873529.png

Повідомлення
Дата: 28.06.2026

Я, Генерал Національної Поліції України Андрій Кудлаєнко, розглянувши протокол внутрішнього розслідування №002, що надійшов від Керівника ДВБ Тимофія Авенчука,
ВСТАНОВИВ:
27 червня, 2026 року, близько 18:30, невідоме лице №1 знаходилось на території Центрального Ринку, після чого, почув, про те що невідоме лице №2 розповідає, про те що сьогодні відбудеться рейд на Центральний Ринок. В ході діалогу, невідоме лице №1 отримав інформацію, що невідомому лицю №2 інформацію розповів Інспектор Департаменту Патрульної Поліції, Старший Лейтенант НП України, Ігор Дідусь.
В ході діалогу з самим Старшим Лейтенантом, виявилось, що він спілкується з так званим громадянином України “Міша Садовський”. Було проведено експертизу і виявлено, що невідоме лице №2 - є Громадянином України “Міша Садовський”.
Отже факт підстави з боку Міші Садовського неможливий. А також, Ігор Дідусь не надав письмову доповідну протягом 24 годин, тим самим проігнорував внутрішній наказ №004, порушивши внутрішній статут МВС.

ПОСТАНОВИВ:
1. Звільнити працівника Ігор Дідусь з лав Національної Поліції України по причині - Порушення статуту 2.25.
Примітка: 2.25. Заборонено поширювати тайни слідства, стратегічні завдання, загальне службове становище, склад.
2. Занести Ігоря Дідуся до Чорного списку МВС на 15 днів.

Генерал НПУ - Андрій Кудлаєнко
Підпис:
печатка.png
підпис.png

Тимофій Авенчук👑

Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
861
Реакції
835
Бали
153
Дата: 03.07.2026

Протокол
Я, Керівник Департаменту Внутрішньої Безпеки, Полковник Поліції, Тимофій Авенчук, провів внутрішнє розслідування. Під час цього розслідування я провів слідчі дії і мені відомі такі факти, які розписані в документі: Документ №001 / Розслідування №003

Додаткова інформація:
1. Ім'я та прізвище над ким було проведено розслідування: Данило Морозенко, Максим Морозенко
2. Звання/посада на якій перебуває працівник над яким проведено розслідування: Капітан НП України, Сержант НП України
3. Дата коли сталась подія: 03.07.2026
4. Докази(Відео та фото фіксація): Документ №001 / Розслідування №003
5. Доповідна від працівника на яким було проведено розслідування: Документ №001 / Розслідування №003

Підпис:

Андрій Кудлаєнко

Лідер
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
368
Реакції
510
Бали
153
1783189131264.png

Повідомлення
Дата: 04.07.2026

Я, Генерал Національної Поліції України Андрій Кудлаєнко, розглянувши протокол внутрішнього розслідування №003, що надійшов від Керівника ДВБ Тимофія Авенчука,
ВСТАНОВИВ:
03 липня, 2026 року, близько 18:30, екіпаж патрульної поліції України, у складі Капітана НП України, Данила Морозенка і Сержанта НП України, Максима Морозенка зупинили транспортний засіб “Mitsubishi Lancer X 2.0” за їзду без номерних знаків - стаття 10, номер положення 4.3 КУпАП. Коли громадянин запитав: “4.3 якого підрозділу” - малось на увазі якого кодексу, Максим Морозенко відповів - Кримінально Процесуального Кодексу. Хоча КПК України на даному етапі не має ніякого відношення до адміністративного правопорушення. Потім, громадянин запитує у працівників НП України, на якій підставі він зобов’язаний надати документи, на що отримує незрозумілу відповідь. Також, під час самої зупинки, працівник поводиться неадекватно і є максимально не стресостійким. Потім громадянин сідає в інше авто і не намагається втікти, на що співробітники НП України відкривають вогонь без попереджень, що є порушенням частини 2, статті 35 Кримінально Процесуального Кодексу України. Після цього, Андрій Фісташка - водій Mitsubishi Lancer X 2.0 ненароком вдарив співробітника, вибачився на що одразу був затриманий.
На відеозаписі співробітника НП України - Максима Морозенка (тайм код 3:58 - затриманий запросив адвоката, якого в подальшому не отримав. Також, на тайм коді 4:43 - співробітник повідомив, що затримані за статтю 49 КК України хоча в статті 49 вказано, що це напад на державні об’єкти зі зброєю.
Додатково, в ході транспортування затриманих до ІТТ НПУ, з боку співробітника було неодноразове порушення правил дорожнього руху. Співробітник був без увімкнених проблискових маячків. Потім, незрозуміло яким чином, співробітник встановив особу відбитком пальцю, хоча на громадянині були одягнені рукавиц. Пізніше, на тайм коді 9:55 співробітник зазначив, що у нього була порвана рукавиця, хоча на відеозаписі цього немає. Також, на тайм коді 7:44, громадянин знову запросив адвоката.
Також, Максим Морозенко виписав розшук за “образу співробітника”, бо йому сказали “Ти ***********************************?”. Хоча цей вислів образою не являється, а звичайне запитання. В подальшому, громадянина посадили

ПОСТАНОВИВ:
1. Звільнити працівника Максим Морозенко з лав Національної Поліції України по причині - Порушення статуту 2.8, 2.16, 2.20, 2.22.
2. Звільнити працівника Данило Морозенко з лав Національної Поліції України по причині - Порушення статуту 2.8, 2.16, 2.20, 2.22.

Примітка:

2.8. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності.
2.16. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав.
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації органів міністерства внутрішніх справ (далі - МВС).
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику МВС.

Генерал НПУ - Андрій Кудлаєнко
Підпис:

печатка.png
підпис.png

Реєстрування
26 Сер 2023
Дописи
13
Реакції
15
Бали
8
Від: [Максим Шадоу]
Дата:[09.07.2026]

Протокол
Я, [Слідчий Максим Шадоу], провів внутрішнє розслідування. Під час цього розслідування я провів слідчі дії і мені відомі такі факти:Все вказано в документі нижче.

Додаткова інформація:
1. Ім'я та прізвище над ким було проведено розслідування: Андрій Тимощук
2. Звання/посада на якій перебуває працівник над яким проведено розслідування: Підполковник Слідчий Департаменту Внутрішньої Безпеки
3. Дата коли сталась подія: 07.07.2026 року
4. Докази(Відео та фото фіксація):Все сказанно в Документ№ 001 / Рослідування№ 004
5. Доповідна від працівника на яким було проведено розслідування:Все сказанно в Документ№ 001 / Рослідування№ 004

Підпис:
OnlineSignatures.net-932-Maksim_Shadou_.png

Останнє редагування:

Тимофій Авенчук👑

Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
861
Реакції
835
Бали
153
Від: [Максим Шадоу]
Дата:[09.07.2026]

Протокол
Я, [Слідчий Максим Шадоу], провів внутрішнє розслідування. Під час цього розслідування я провів слідчі дії і мені відомі такі факти:Все вказано в документі нижче.

Додаткова інформація:
1. Ім'я та прізвище над ким було проведено розслідування: Андрій Тимощук
2. Звання/посада на якій перебуває працівник над яким проведено розслідування: Підполковник Слідчий Департаменту Внутрішньої Безпеки
3. Дата коли сталась подія: 07.07.2026 року
4. Докази(Відео та фото фіксація):Все сказанно в Документ№ 001 / Рослідування№ 004
5. Доповідна від працівника на яким було проведено розслідування:Все сказанно в Документ№ 001 / Рослідування№ 004

1783784963793.png

Повідомлення
Слідчому ДВБ Максиму Шадоу
Від: Керівника ДВБ Тимофія Авенчука
Дата: 11.07.2026

Я, Керівник Департаменту Внутрішньої Безпеки, розглянувши протокол внутрішнього розслідування №004, що надійшов від Слідчого ДВБ Максима Шадоу,
ВСТАНОВИВ:
7 липня,2026 року близько о періоду часу з 18:40 до 19:10,Слідчий Департаменту Внутрішньої Безпеки, Підполковник Андрій Тимощук проводив код:5 на території Центрального Управління Національної Поліції України, Слідчим Департаменту Внутрішньої Безпеки,Підполковником Андрієм Тимощуком було закінчено код: 5 після чого Інспектор Департаменту Патрульної Поліції,Сержант Денчік Хоффман підійшов запитати у Слідчого Департаменту Внутрішньої Безпеки,Підполковника Андрія Тимощук ,після чого він почав в його питати з якого званню дозволено їхати в орієнтування, він йому відповідає що дозволено їхати з 3 порядкового.
Чим саме проявив свою службову недбалість а саме 52КК України, також цим він перевищив свої повноваження що є порушенням Статті 53КК України.

Після згідно наданної ї інформації Інспектор Департаменту Патрульної Поліції,Сержант Денчік Хоффман поїхав зі своїми колегами Підрозділу КОРД Молодший Лейтенант Арсен Анцибор Центрального Управління Національної Поліції України також співробітник КОРДУ Старший Сержант Марк Якім вони відправилися в орієнтування.
З Боку Слідчого Департаменту Внутрішньої Безпеки,Підполковника Андрія Тимощук було підозрювання до скоєння Кримінального злочину.
Десь біля 15:00 було задано питання данному Підполковнику зі слів свідків.

ПОСТАНОВИВ:
1. Видати дисциплінарне стягнення Підполковнику поліції Андрій Тимощук у вигляді однієї догани за порушення внутрішнього статуту МВС 1.1, 2.8.

Примітка:
1.1. Заборонено порушувати законодавство України.

2.8. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності.

Керівник ДВБ - Тимофій Авенчук
Підпис:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі