☄️Максим Фрончак☄️
Слідкуючий За НЕОФ| 03 | Східна Україна
- Реєстрування
- 18 Вер 2023
- Дописи
- 276
- Реакції
- 59
- Бали
- 33
- Нікнейм гравця: Олексій Акульозов
- Особистий нікнейм: Максимка Хоффман
- Суть скарги: ДМ без причини порушення статут ДКВС Глава 2 пункт 2.5
- Докази (скріншот/відео): Паляниця
- Дата порушення: 05.01.2024
2.5 Співробітник зобов'язаний не допускати зловживань службовими повноваженнями, дотримуватися встановлених нормативно-правовими актами обмежень і заборон.
3.2 Заборонено перевищувати свої повноваження або використовувати їх не за призначенням.
Ситуація виглядала данним чином співробітники ДКВС запросили в між фракційну рацію СБУ м. Дніпра вислати патруль. Пан полковник Олексій Хоффман написав в рацію організації два патруля до ДКВС відповіді від наших жодної не було тому я і вирішив полетіти знаходячись в повітряному просторі міста Києва після ГРП я вирушив в нашу Юрездикцію до ДКВС не знаю копетентність зама ДКВС але данна людина мені заявляє чому я без просу явився на Юрездикцію Києва коли їхня база находиться в Дніпрі на лівому березі. По виключиним моментам в мене не було можливості написати в між - фрак рацію про те щоб приземлитись ( був мут і не хватало ще 3 хвилин до розмута ) тому я зафіксувався в повітряному просторі над ДКВС не надаючи ніяких сумнівів, що являюсь небезпечним обьєктом для них. З моєї сторони не було агресії ні неадекватних дій тобто якщо хтось пролітає над донною організацією то повинні зразу розтрілювати? І використовувати зброю в любому моменту навіть коли суб обьєкт не надає угрози комусь? А де правила вживання огнепальної зброї чому в данної організацїї немає теми в контексті статуту на рахунок володіння ( зброєю ). ? Прошу прийняти адекватне рішення і розібратись.
![]()
Останнє редагування модератором: