Відмовлено ДКВС Олексій Акульозов // ДМ без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

☄️Максим Фрончак☄️

Слідкуючий За НЕОФ| 03 | Східна Україна
Реєстрування
18 Вер 2023
Дописи
276
Реакції
59
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Олексій Акульозов
  2. Особистий нікнейм: Максимка Хоффман
  3. Суть скарги: ДМ без причини порушення статут ДКВС Глава 2 пункт 2.5
  4. Докази (скріншот/відео): Паляниця
  5. Дата порушення: 05.01.2024
    2.5 Співробітник зобов'язаний не допускати зловживань службовими повноваженнями, дотримуватися встановлених нормативно-правовими актами обмежень і заборон.
3.2 Заборонено перевищувати свої повноваження або використовувати їх не за призначенням.
Ситуація виглядала данним чином співробітники ДКВС запросили в між фракційну рацію СБУ м. Дніпра вислати патруль. Пан полковник Олексій Хоффман написав в рацію організації два патруля до ДКВС відповіді від наших жодної не було тому я і вирішив полетіти знаходячись в повітряному просторі міста Києва після ГРП я вирушив в нашу Юрездикцію до ДКВС не знаю копетентність зама ДКВС але данна людина мені заявляє чому я без просу явився на Юрездикцію Києва коли їхня база находиться в Дніпрі на лівому березі. По виключиним моментам в мене не було можливості написати в між - фрак рацію про те щоб приземлитись ( був мут і не хватало ще 3 хвилин до розмута ) тому я зафіксувався в повітряному просторі над ДКВС не надаючи ніяких сумнівів, що являюсь небезпечним обьєктом для них. З моєї сторони не було агресії ні неадекватних дій тобто якщо хтось пролітає над донною організацією то повинні зразу розтрілювати? І використовувати зброю в любому моменту навіть коли суб обьєкт не надає угрози комусь? А де правила вживання огнепальної зброї чому в данної організацїї немає теми в контексті статуту на рахунок володіння ( зброєю ). ? Прошу прийняти адекватне рішення і розібратись.
1704477876779.png

Останнє редагування модератором:
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
308
Реакції
351
Бали
68
Вітаю.Я полковник ДКВС Ярослав Хоффман.Я підтверджую слова цього гравця що ми викликали патруль.До нас приїхала патрульна машина забрала порушника далі вже пройшло хв 20 від даного затримання.Без всілякої доповіді в держ рацію що в потрібному просторі знаходиться пташка СБУ прилітає до частини ДКВС.Ми виконували захист частини так як ми не мали навіть на увазі хто міг прилетіли за 100 земель до нас.Прошу прийняти це до уваги,та ще в нас є люди які можуть підтвердити що не чули в держ рацію про гвинтокрил ДКВС
С повагою до адміністрації
Від полковника Ярослава. Хоффмана

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,524
Реакції
641
Бали
253
Вітаю, прошу вас надати повний фрапс всієї ситуації у новій скарзі!
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі