Розглянуто ДМ ЗЗ + ТК ДКВС | №182

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Ткачук

Бусінка 02 сервера 😊🩷
Реєстрування
19 Бер 2024
Дописи
53
Реакції
53
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Олег Буданов,Ярослав Скалетта
  2. Особистий нікнейм: Богдан Ткачук
  3. Суть скарги: Полковник Ярослав Скалетта відмовився передати свій паспорт і демонстрував непрофесійні дії, що не відповідали встановленим нормам. У результаті Полковник СБУ Матвій Вафля був змушений застосувати кайданки для затримання полковника Скалетти.
    Під час цього інциденту по нас було відкрито стрільбу з боку Олега Буданова, що порушило правила ТК і ДМ ЗЗ. Це вже друга скарга на Олега Буданова за порушення правил ДМ ЗЗ за останні два дні.

Прошу вас розглянути цю ситуацію та вжити відповідних заходів щодо Олега Буданова,а саме видати покарання WARN та JAIL .
    Відео докази: Тайм код порушення Олега Буданова а саме ДМ ЗЗ + ТК на 5.40
    Порушення Ярослава Скалетта а саме уникнення та неадекватні РП відігровки(увесь фрапс)

ТИК
  4. Дата порушення:27.07.2024

Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
268
Реакції
137
Бали
48
Хочу зазначити що порушення з мого боку не було, оскільки дані громадяни приїхали і заїхали на територію ДКВС без дозволу. Окрім того коли я підійшов по рп я не міг знати що то полковник СБУ, я було запитав чи це він, на що мене м*яко кажучи послали. Тому коли я побачив що мого полковника незрозумілі мені люди беруть в кайданки (стяжки), я відкрив вогонь на ураження. Окрім того мені було сказано відійти від процесуальних дій на моїй території, але як написано в законодавстві України то процесуальні дії (Слідчі дії) проводяться слідчими органів досудового розслідування. У слідчих діях також беруть участь прокурор, слідчий суддя, підозрюваний, обвинувачений, захисник, потерпілий — у межах їх прав і повноважень, визначених КПК. Окрім того : Проведення слідчих (розшукових) дій у нічний час (з 22 до 6 години) не допускається, за винятком невідкладних випадків, коли затримка в їх проведенні може призвести до втрати слідів кримінального правопорушення чи втечі підозрюваного. Тому підібью підсумки. Згідно законодавства Укараїни дані громадяни не мали права затримувати мого співробітника без виклику старшого за званням ( тобто Генерала ), мали відрекомендуватися та надати за потреби посвідчення. Також надати саме ореінтування для того щоб впевнетись що саме ця людина їм потрібна. Якщо брати по грі то це МГ інформація що то Ярослав Скалетта, окрім того здійснювали свою роботу поза службовий час. Вели себе неадекватно до мене, та Ярослава. Також хочу зазначити що Богдан Ткачук вже не перший раз має спробу зливу особового складу ДКВС, оскільки весь час він намагається відкривати кримінальні впровадження на наших працівників, і в деяких випадко то вдається, але сам факт що це вже злив особового складу. І окрім того після того ми їздили до СБУ Д, розмовляли з Полковником Вафлею. І вирішили все полюбовно. Також він мав вже не одну скаргу на адміністрацію, нібито за некомпетентність, а тобто можна рахувати як і злив адміністрації.

Останнє редагування:

Витто Скалетта

Верховний Суддя| Західна Україна
Реєстрування
4 Сер 2023
Дописи
85
Реакції
186
Бали
88
Хочу доказати від громадянина Богдана Ткачука були погрози на відкриття кримінального провадження на працівника ДКВС і як що буде видано покарання мені то попрошу не вплутувати працівника який виконував свою роботу а з працівником СБУ прошу провети строгу бесіду і видати покарання

Богдан Ткачук

Бусінка 02 сервера 😊🩷
Реєстрування
19 Бер 2024
Дописи
53
Реакції
53
Бали
21
Кращого виправдення не придумали хлопці?
якшо маєте відео докази кидайте скаргу а це пусті слова

Витто Скалетта

Верховний Суддя| Західна Україна
Реєстрування
4 Сер 2023
Дописи
85
Реакції
186
Бали
88
П.Ткачук ви мене не знаєте щоб таке казати як би я виправдовувавя я б покликав адміна і сказав да я це зробив те що на писав це продовження відповіді пана Буданова і який Франс що ви в мерії сказали що відкриєте кримінальне провадження на одну людину ви при мені при інших так що не Меліть дурню

Іван Товарницький

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
124
Реакції
89
Бали
73
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Гравець Олег Буданов [6814740 ] отримає наступні покарання:
DM /jail 60 (Була йому незрозуміла ситуація)

Гравець Богдан Ткачук [455] отримає наступні покарання:

| Розглянуто |

Останнє редагування:

Іван Товарницький

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
124
Реакції
89
Бали
73
Вітаю!
Перерозглянувши скаргу, виношу вердикт:

Гравець Олег Буданов [6814740 ] отримає наступні покарання:

Гравець Богдан Ткачук [455] отримає наступні покарання:
Зняття покарання​
| Перерозглянуто |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі