Хочу зазначити що порушення з мого боку не було, оскільки дані громадяни приїхали і заїхали на територію ДКВС без дозволу. Окрім того коли я підійшов по рп я не міг знати що то полковник СБУ, я було запитав чи це він, на що мене м*яко кажучи послали. Тому коли я побачив що мого полковника незрозумілі мені люди беруть в кайданки (стяжки), я відкрив вогонь на ураження. Окрім того мені було сказано відійти від процесуальних дій на моїй території, але як написано в законодавстві України то процесуальні дії (Слідчі дії) проводяться слідчими органів досудового розслідування. У слідчих діях також беруть участь прокурор, слідчий суддя, підозрюваний, обвинувачений, захисник, потерпілий — у межах їх прав і повноважень, визначених КПК. Окрім того : Проведення слідчих (розшукових) дій у нічний час (з 22 до 6 години) не допускається, за винятком невідкладних випадків, коли затримка в їх проведенні може призвести до втрати слідів кримінального правопорушення чи втечі підозрюваного. Тому підібью підсумки. Згідно законодавства Укараїни дані громадяни не мали права затримувати мого співробітника без виклику старшого за званням ( тобто Генерала ), мали відрекомендуватися та надати за потреби посвідчення. Також надати саме ореінтування для того щоб впевнетись що саме ця людина їм потрібна. Якщо брати по грі то це МГ інформація що то Ярослав Скалетта, окрім того здійснювали свою роботу поза службовий час. Вели себе неадекватно до мене, та Ярослава. Також хочу зазначити що Богдан Ткачук вже не перший раз має спробу зливу особового складу ДКВС, оскільки весь час він намагається відкривати кримінальні впровадження на наших працівників, і в деяких випадко то вдається, але сам факт що це вже злив особового складу. І окрім того після того ми їздили до СБУ Д, розмовляли з Полковником Вафлею. І вирішили все полюбовно. Також він мав вже не одну скаргу на адміністрацію, нібито за некомпетентність, а тобто можна рахувати як і злив адміністрації.