Схвалено ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
52
Реакції
20
Бали
13
обратите внимание на то что когда они стреляли в них никто не стрелял и я изначально ни в кого не стреляла ,после того как кирил мне снес урон до 30/100 я убила его но это не дм так как никто лично я никого не трогала и просто заступилась за себя

Реєстрування
6 Лют 2024
Дописи
13
Реакції
19
Бали
6
обратите внимание на то что когда они стреляли в них никто не стрелял и я изначально ни в кого не стреляла ,после того как кирил мне снес урон до 30/100 я убила его но это не дм так как никто лично я никого не трогала и просто заступилась за себя
ЗВЕРНІТЬ СПОЧАТКУ СВОЮ УВАГУ НА МОВУ!!!

Кирилл Буданов

Новий гравець
Реєстрування
12 Жов 2023
Дописи
50
Реакції
4
Бали
11
будь ласка українською мовою

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
Шановна коли з вашої компанії іде стрільба без причини то по правилах можна стріляти у відповідь. Я пробував іти говорити коли ви почали стріляти вдруге і відійшов. Коли позаду хтось стріляє то то не видно хто. Тому провокація з вашої сторони і не важливо хто з вас стріляв. Я спокійно міг задавити твого колегу, а тепер ти зверни увагу як я його об*їхав. Навчіться дотримуватись правил.

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
Зверни увагу коли ви почали стріляти то Кирил ще питав мене чи можна стріляти, а не стріляв бо так захотілось йому. Вас тримали на мушці до поки ви повторно не почали стріляти.

Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
144
Реакції
55
Бали
31
ЗВЕРНІТЬ СПОЧАТКУ СВОЮ УВАГУ НА МОВУ!!!
а тебя волновать не должно какой мовой мне разговаривать ,из-за таких как ты то сейчас и идет война ,патриот с 24 февраля 2022 года ,не позорься ,вы там тоже не чисто украинским разговариваете так что нех мне тут заливать ,зайди на гта 5 рп английский сервак и обрати внимание как там относятся к разноязычным людям,патриот,раз такой патриот то че не на фронте ? ибо чем дальше от фронта то больше патриотизма?)

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
а тебя волновать не должно какой мовой мне разговаривать ,из-за таких как ты то сейчас и идет война ,патриот с 24 февраля 2022 года ,не позорься ,вы там тоже не чисто украинским разговариваете так что нех мне тут заливать ,зайди на гта 5 рп английский сервак и обрати внимание как там относятся к разноязычным людям,патриот,раз такой патриот то че не на фронте ? ибо чем дальше от фронта то больше патриотизма?)
Що тут ти виливаєш мене не цікавить бо ітак не розумію, не хочу розуміти і не зобов*язаний розуміти і ти тему не переводь бо раз порушив то вже не відмазуйся, а відповідай за свої дії. Є правила тому дотримуйся їх як це роблять інші (наприклад мої люди - соклановці) і ніяких не буде до тебе притензій. Подивись на свою поведінку на відео чітко видно. + Якщо хочеш щось про мову розказувати то спочатку з законом про мову ознайомся і тоді розказуй. Або раз такий мудрий то на ворожому сервері напиши по українськи і тоді тобі розкажуть про мову відразу. І так я патріот бо я Українець і буду відстоювати і цінити свою мову.

Останнє редагування:

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
Порушники! - Елементарно! - подивіться на повидінку свою та поведінку мою та моїх людей. Дискусія завершена!

Реєстрування
6 Лют 2024
Дописи
13
Реакції
19
Бали
6
Мені не втирайте це, і не «тикай». Чи я може дозвіл давав щоб так спілкуватися зі мною? Романе, от якраз через таких як ви « какая разница на каком языке разговаривать» от через таких людей, і йде війна!! Як ви не розумієте що мова- важлива! Треба то лайно яке у вас на язиках викорінювати.

Бандерич Тарік

Шановний гравець
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
50
Реакції
35
Бали
18
Що тут ти виливаєш мене не цікавить бо ітак не розумію, не хочу розуміти і не зобов*язаний розуміти і ти тему не переводь бо раз порушив то вже не відмазуйся, а відповідай за свої дії. Є правила тому дотримуйся їх як це роблять інші (наприклад мої люди - соклановці) і ніяких не буде до тебе притензій. Подивись на свою поведінку на відео чітко видно. + Якщо хочеш щось про мову розказувати то спочатку з законом про мову ознайомся і тоді розказуй. Або раз такий мудрий то на ворожому сервері напиши по українськи і тоді тобі розкажуть про мову відразу. І так я патріот бо я Українець і буду відстоювати і цінити свою мову.
OlyaUa версія 2.0

Бандерич Тарік

Шановний гравець
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
50
Реакції
35
Бали
18
а тебя волновать не должно какой мовой мне разговаривать ,из-за таких как ты то сейчас и идет война ,патриот с 24 февраля 2022 года ,не позорься ,вы там тоже не чисто украинским разговариваете так что нех мне тут заливать ,зайди на гта 5 рп английский сервак и обрати внимание как там относятся к разноязычным людям,патриот,раз такой патриот то че не на фронте ? ибо чем дальше от фронта то больше патриотизма?

Бандерич Тарік

Шановний гравець
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
50
Реакції
35
Бали
18
На твому місці я б затулив пельку, а не говорив щось про фронт тут є багато таких, просто ніхто не вимахується і не показує з себе що він захищає!Опустився ти

Останнє редагування:
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
144
Реакції
55
Бали
31
На твому місці я б затулив пельку, а не говорив щось про фронт тут є багато таких, просто ніхто не вимахується і не показує з себе що він захищає!Опустився ти
я б на твоем месте не рассказывал б на каком языке мне разговаривать ,понял? что ты сделал патриотичного кроме того что перешел на украинский язык ? нечего ты не сделал ,я в этом уверен потому что такие как ты обычно только за язык предъявы кидают ,там где в жил живу то там мало таких которые разговаривают на украинском ,приедь в Харьков,Запорожье ,Днепр и предъяви на каком языке разговаривать ,я думаю ты там сразу зубов лишишься ,так что то пельку ты завали и не вы@буйся,не нужно мне закрывать рот ,вы там сколько вас было патриотиков которые расплакались и не знают за правила сервера ,если ты не знал то на блок посте это была РП ситуация которую вы не отыграли а на морозе проехали его и не остановились ,а потом приехали стадом на 3х человек и че то с девочкой выяснял ,что я могу сказать если тот человек который Кирилл играет за женский пол это раз ,во вторых спрашивает у своего босса моЗна ли иму стелять,ахаха ,че ты хочешь ? ты ****************************сышься 1 приехать ,****************************сышься 1 разговаривать ,ты много рычишь но по итогу от этого рыка 0 пользы ,так что попрошу тебя потеряться и не позортесь)

Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
144
Реакції
55
Бали
31
давай свой дс ибо телеграмм любую соц сеть я тебе по другому растолкаю ,оставляю тут свое и не только свое мнение ,что на этой скарге сто ты скинул во первых ПРОВОКАЦИЯ во вторых Вы хотели нас ДМ, там уже посмотрят чат и все посмотреть ,в третьих почему то тебя сразу и твоего патриотика маленького тоже откинули ,одного на 180 другого на 60-90 минут ,админы тут уже решат кто виноват ,так что хватит плакать ибо пиши дс там где мы поговорим 1 на 1 ,ибо сюда больше нечего не рыгай потому что ты позор

Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
144
Реакції
55
Бали
31
Мені не втирайте це, і не «тикай». Чи я може дозвіл давав щоб так спілкуватися зі мною? Романе, от якраз через таких як ви « какая разница на каком языке разговаривать» от через таких людей, і йде війна!! Як ви не розумієте що мова- важлива! Треба то лайно яке у вас на язиках викорінювати.
такие как мы на каком языке разговаривают ,защищают твою жопу днем и ночью,чтоб ты завтра день увидел ,хватит мне рыгать за этот язык ,ибо тебе скинуть видео ЗСУ которые разговаривают на русском ? скинуть аккаунты тебе этих людей ? что тебе скинуть еще нужно чтоб ты догнал то что на русском которые разговаривают люди те воюют большинство,так что давай тут без своего патриотизма ,ты взрослый мужик ,пойди покажи мне патриотизм свой на фронте ,че? лучше посидеть в игре поуказывать на каком языке людям разговаривать ,боже люди не знают что такое Южная Украина и открывают рот на каком языке разговаривать с Южной стороны ,тут админы разговаривают некоторые на русском ,предъяви им возьми ,или вы если будете играть и гравцям указывать на каком разговаривать то война завтра закончится ? что тебе это поможет? я буду разговаривать с тобой на каком хочешь ,и ********************* че ты мне скажешь мужик
,так что не советуй мне свою дичь ,и обдумай свои поступки и не делай так больше никогда !

Бандерич Тарік

Шановний гравець
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
50
Реакції
35
Бали
18
я б на твоем месте не рассказывал б на каком языке мне разговаривать ,понял? что ты сделал патриотичного кроме того что перешел на украинский язык ? нечего ты не сделал ,я в этом уверен потому что такие как ты обычно только за язык предъявы кидают ,там где в жил живу то там мало таких которые разговаривают на украинском ,приедь в Харьков,Запорожье ,Днепр и предъяви на каком языке разговаривать ,я думаю ты там сразу зубов лишишься ,так что то пельку ты завали и не вы@буйся,не нужно мне закрывать рот ,вы там сколько вас было патриотиков которые расплакались и не знают за правила сервера ,если ты не знал то на блок посте это была РП ситуация которую вы не отыграли а на морозе проехали его и не остановились ,а потом приехали стадом на 3х человек и че то с девочкой выяснял ,что я могу сказать если тот человек который Кирилл играет за женский пол это раз ,во вторых спрашивает у своего босса моЗна ли иму стелять,ахаха ,че ты хочешь ? ты ****************************сышься 1 приехать ,****************************сышься 1 разговаривать ,ты много рычишь но по итогу от этого рыка 0 пользы ,так что попрошу тебя потеряться и не позортесь)
Не розумію!

Бандерич Тарік

Шановний гравець
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
50
Реакції
35
Бали
18
давай свой дс ибо телеграмм любую соц сеть я тебе по другому растолкаю ,оставляю тут свое и не только свое мнение ,что на этой скарге сто ты скинул во первых ПРОВОКАЦИЯ во вторых Вы хотели нас ДМ, там уже посмотрят чат и все посмотреть ,в третьих почему то тебя сразу и твоего патриотика маленького тоже откинули ,одного на 180 другого на 60-90 минут ,админы тут уже решат кто виноват ,так что хватит плакать ибо пиши дс там где мы поговорим 1 на 1 ,ибо сюда больше нечего не рыгай потому что ты позор
Посидиш і ти ще альо ти дмити начав перший, крч немає сенсу тобі доказувати !

Бандерич Тарік

Шановний гравець
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
50
Реакції
35
Бали
18
Посидиш роздумаєш над своїми думками

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
А, що це ти вже на образи перейшов? Нормальна мова закінчилась (якої і не було)? Я був у визначених тобою Містах і до твого відома люди там свідомо переходять з язика на Українську мову так, що за пред*яви ти не розказуй. РП відігровка це по твоєму стріляти по машинах? Ти у клані що РП відігруєш? Привала почитай! Мене моя людина питала чи можна стріляти так як ми дотримуємось правил і я хотів підійти тому люди мають до мене так як я до людей повагу. Ти ж так казав що ніхто не стріляв, а тепер стараєшся увагу відвести від свого порушення! І переходиш на образм і матюки.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі