Відмовлено Даніл Бенедив // Оскарження рішення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Даніл Бенедив
  2. Особистий нікнейм: Амірі Ярмоленко
  3. Суть скарги: Не погодженний з вироком у цій скарзі.
    Почнемо розгляд скарги зі сторони РП/IC
    Я -
    працівник боєздатної державної організації, приїзжаю для допомоги на БП Х-Г, а саме відбиття ворожого нападу, я весь час знаходжусь в тепловізері, що допомогає мені краще бачити порушників і в цілому стан, ось пару кадрів, де видно декілька бігаючих обзроєнних людей. Тобто ми розумієм що - стан на БП особо опасний, на ньому знаходяться ОПГ, а всі мирні, не озброєнні люди, які не бажають зла, або почали втікати або уїхали. Тепер уважно, з точністтю до секунд фікуємо момент, на ньому видно, що в часі 17:40:28 я починаю вогонь бо озброєнній людині. Далі в моменті через 15 секунд відкривання вогню, я фіксую цю людину, яка стоїть біля багажнику, та бере з нього зброю, що можно побачити на відео в скарзі на мене - тобто по РП я вже маю право відкрити вогонь.

Але тепер, якщо розглядати зі сторони OOC/ГРИ та її можливостей, звісно, я як людина не бачив що він дістав зброю, але, ми маємо важливий фактор того, що яка йому мета знаходитись під час перестрілки на БП Х-Г біля авто та щось звідти брати, зрозуміло що це їхній соклан, і зрозуміло що він бере звідти зброю для себе та інших, інашке, з якою метою йому би могло занадобитись саме у цю секунду прямо під час перестрілки на БП Х-Г брати з багажника зброю в інвентар? Тому я мав повноваження як я важаю відкривати вогонь. Також для підчеркнення своїх слів беремо строку з правил на форумі. "DM" - DeathMatch - нанесення шкоди гравцеві або майну без IC причини. Як ми можемо прочитати - вбивство без IC причини. IC причина була, яку я надав вище, тому вважаю - розгляд скарги адміністратором не зовсім компетентним. Ще раз підчекрну факт того, що всі люди які дійсно не озброєнні і не бажали стрільби - або убіжали або просто уїхали, на БП залишились тільки озброєнні ОПГ, яких є IC причина вбити, в тому що у вбитого є зброя можно впевнетись на його відеоматеріалах.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 08.11.23

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, адміністратор видав покарання вірно. Якби гравець знаходився на блокпості,ходив як мінімум зі зброєю, тоді було б зрозуміло. Але гравець був в стороні від блокпоста, нічого не робив та просто відкрив свій багажник, ви не бачили(прошу звернути на це увагу, так як ви вказали, що він дістав зброю ), що він звідти дістає і в цей момент його вбивають.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі