Aмірі Ярмоленко
opium*
- Реєстрування
- 10 Кві 2023
- Дописи
- 177
- Реакції
- 231
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Даніл Бенедив
- Особистий нікнейм: Амірі Ярмоленко
- Суть скарги: Не погодженний з вироком у цій скарзі.
Почнемо розгляд скарги зі сторони РП/IC
Я - працівник боєздатної державної організації, приїзжаю для допомоги на БП Х-Г, а саме відбиття ворожого нападу, я весь час знаходжусь в тепловізері, що допомогає мені краще бачити порушників і в цілому стан, ось пару кадрів, де видно декілька бігаючих обзроєнних людей. Тобто ми розумієм що - стан на БП особо опасний, на ньому знаходяться ОПГ, а всі мирні, не озброєнні люди, які не бажають зла, або почали втікати або уїхали. Тепер уважно, з точністтю до секунд фікуємо момент, на ньому видно, що в часі 17:40:28 я починаю вогонь бо озброєнній людині. Далі в моменті через 15 секунд відкривання вогню, я фіксую цю людину, яка стоїть біля багажнику, та бере з нього зброю, що можно побачити на відео в скарзі на мене - тобто по РП я вже маю право відкрити вогонь.
Але тепер, якщо розглядати зі сторони OOC/ГРИ та її можливостей, звісно, я як людина не бачив що він дістав зброю, але, ми маємо важливий фактор того, що яка йому мета знаходитись під час перестрілки на БП Х-Г біля авто та щось звідти брати, зрозуміло що це їхній соклан, і зрозуміло що він бере звідти зброю для себе та інших, інашке, з якою метою йому би могло занадобитись саме у цю секунду прямо під час перестрілки на БП Х-Г брати з багажника зброю в інвентар? Тому я мав повноваження як я важаю відкривати вогонь. Також для підчеркнення своїх слів беремо строку з правил на форумі. "DM" - DeathMatch - нанесення шкоди гравцеві або майну без IC причини. Як ми можемо прочитати - вбивство без IC причини. IC причина була, яку я надав вище, тому вважаю - розгляд скарги адміністратором не зовсім компетентним. Ще раз підчекрну факт того, що всі люди які дійсно не озброєнні і не бажали стрільби - або убіжали або просто уїхали, на БП залишились тільки озброєнні ОПГ, яких є IC причина вбити, в тому що у вбитого є зброя можно впевнетись на його відеоматеріалах. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
- Дата походження: 08.11.23