Розглянуто Дарина Бабусь|Халатность/блат|Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсен Договіренко

Безработний
Реєстрування
25 Чер 2024
Дописи
122
Реакції
120
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Дарина Бабусь
  2. Особистий нікнейм: Арсен Договіренко
  3. Суть скарги: Подавши скаргу (клик), даний адміністратор не видав покарання за MG та за оск, незважаючи на те, що по чату видно, що гравець грав без звуку, а ми лише почали розмову, і раніше не було IC-розмови (це можна побачити по чату, а також по тому, що ми підвозили гравця до бу, і вже там зустріли ту особу). Але даний адміністратор, не видавши жодного покарання, зачинив скаргу, але написав: "за наявності додаткових доказів питання буде переглянуто."
    Я пішов назустріч та написав їй у Discord. Почувши її думку про те, що вона щось підозрювала — мовляв, мене було погано чути, тому він так сказав, — вона сказала, що якщо я скину їй фрапс, то вона перегляне скаргу. Знову ж таки, я пішов їй назустріч та надав фрапс. Але вона надалі сказала, що хтось спровокував його на оск та MG, незважаючи на те, що жодного образливого слова в його бік не було, і він просто грав без звуку та так написав. Але адміністратор і далі не хотіла нічого робити.

(розмова в дс - 1, 2)
    (фрапс який я скинув їй в оп пійшовши їй на зустріч для перерозгляду скарги - клик)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клик
  5. Дата походження: 24.06.2025

Останнє редагування:

Дарина Бабусь

Генерал НПУ | 03
Лідер
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
566
Реакції
442
Бали
123
Я уважно розглянула вашу скаргу та хочу надати роз’яснення. Відштовхувалась від ситуації та тих доказів, які були опубліковані на форумі. Скріншота виявилось недостатньо, а докази, що надсилались у Discord, не можуть бути враховані — я не маю права брати до уваги матеріали поза межами форуму.

Щодо самої ситуації: на відео видно, що ви з напарником приїхали на Авторинок та почали штовхати автівку іншого гравця, тим самим провокуючи конфлікт. Ваш напарник навіть в’їхав у його автівку. Після того, як гравець написав повідомлення " в чат" , вже ваш напарник один раз штовхнув його автівку своєю.

Оскільки провокація з вашого боку мала місце ще до будь-яких дій з іншої сторони, а також враховуючи, що між вашими кланами існує конфлікт, я не можу винести покарання лише на основі наданих вами доказів, які є на форумі.

Також звертаю увагу, що під час нашої розмови в Discord йшлося саме про можливість повторного розгляду ситуації за умови, що ви повторно подасте скаргу з повним пакетом доказів. Ймовірно, ви неправильно це зрозуміли.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі