Арсен Договіренко
Безработний
- Реєстрування
- 25 Чер 2024
- Дописи
- 122
- Реакції
- 120
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Дарина Бабусь
- Особистий нікнейм: Арсен Договіренко
- Суть скарги: Подавши скаргу (клик), даний адміністратор не видав покарання за MG та за оск, незважаючи на те, що по чату видно, що гравець грав без звуку, а ми лише почали розмову, і раніше не було IC-розмови (це можна побачити по чату, а також по тому, що ми підвозили гравця до бу, і вже там зустріли ту особу). Але даний адміністратор, не видавши жодного покарання, зачинив скаргу, але написав: "за наявності додаткових доказів питання буде переглянуто."
Я пішов назустріч та написав їй у Discord. Почувши її думку про те, що вона щось підозрювала — мовляв, мене було погано чути, тому він так сказав, — вона сказала, що якщо я скину їй фрапс, то вона перегляне скаргу. Знову ж таки, я пішов їй назустріч та надав фрапс. Але вона надалі сказала, що хтось спровокував його на оск та MG, незважаючи на те, що жодного образливого слова в його бік не було, і він просто грав без звуку та так написав. Але адміністратор і далі не хотіла нічого робити.
(розмова в дс - 1, 2)
(фрапс який я скинув їй в оп пійшовши їй на зустріч для перерозгляду скарги - клик) - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клик
- Дата походження: 24.06.2025
Останнє редагування: