Розглянуто Денис Стайня [3871], Назар Семків [126891] | численні порушення затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ріна Кошеня

𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
229
Реакції
485
Бали
98
  1. Нікнейм гравця: Денис Стайня [3871], Назар Семків [126891]
  2. Особистий нікнейм: Ірінка Максенюк
  3. Суть скарги: Численні порушення при затриманні.
    Отож, історія почалась з того що я стояла афк біля ЦР, поміла, що біля мене стоїть 3 службовця і адмін, так як розшуку у мене не було я подумала що мене хочуть кікнути за афк, тому просто відійшла в сторону, випадково міскліком вистрелила в повітря. Так як звуку у мене не було я повідомлила про це людей, які бігли за мною незрозуміло чого. Я декілька раз наголосила, що я без звуку, але мені так нічого не написали і просто взяли в кайданки без вагомої на це причини. Як тільки мене взяли в кайданки я запустила відкат, так як вважаю це порушенням.
    1. Затримання відбулось незаконно, так як причину мені не повідомили, вагомої причини на це не було. [00:00-00:25]
    2. Протягом всього відео гравці некоректно спілкувались ( все чути на відкаті, але в той момент на мені не було наушників , тому відповідно я нічого не чула, лише коли передивилась відкат) [2:53-03:43] , [5:43-6:21]

3. Працівники не показали ніяких документів спочатку, посадили в особисту, невідому мені, автівку. [00:00-00:25]
    4. Некоректно пояснили причину затримання.
    5. Некоректно спілкувались у чаті (голосовому/текстовому)
    6. Видали статті, зовсім незрозумілі мені, без фактичного пояснення за що, і що взагалі ці статті означають. [9:13-9:29] (штраф за зберігання вогнепальної зброї, але показати ліцензію на зброю мене не просили навіть)
    7. Також, сексим від гравця Денис Стайня [1:03-1:07] (вважаю казати дівчатам про онліфанс, не знаючи особисто, дуже некультурно і рахую це сексизмом. особтсто для мене це образа)
    8. Образи [9:25-9:33]
    Отож, всі головні тайм-коди я написала, але по ним неможливо повністю всю ситуацію, тому прохання до адміністратора повністю переглянути відео та видати справедливе покарання гравцям.
  4. Докази (скріншот/відео): мяу
  5. Дата порушення: 02.05

Денис Стайня

Активний
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
202
Реакції
158
Бали
46
Вітаю, з приводі цієї скарги, спершу наголошу на тому, що фрапс не вівся від початку інциденту та причини затримання і зачитання прав немає ( за потреби завтра зможу надати повний фрапс ситуації), жінка хаотично порушувала правила серверу щодо МГ, також була затримана за порушення правил безпеки поводження зі зброєю та відповідного указу президента. Стосовно сексизму, це взагалі безглуздо. Онліфанс - чудова сервісна компанія з прекрасними умовами для роботи, яка не несе жодного сексистського характеру.

Ріна Кошеня

𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
229
Реакції
485
Бали
98
я неодноразово наголосила, що у мене немає звуку і я не чую вас. поведінка неподобає для осіб, які представляють державу. я вважаю порушене мною правило мг і місклік вистріл ніщо в порівнянні з вашими порушеннями.

Джо Барбара

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
576
Реакції
161
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
На розгляді

Джо Барбара

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
576
Реакції
161
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
Автор скарги Ірінка Максенюк[79408] - отримає покарання pmute 30 MG
Гравець Денис Стайня[3871] - отримає одну догану та pmute 60 Неадекватні висловлювання
Гравець Назар Семків отримає одну догану

Перерозглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі