Ріна Кошеня
𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
- Реєстрування
- 7 Лют 2023
- Дописи
- 229
- Реакції
- 485
- Бали
- 98
- Нікнейм гравця: Денис Стайня [3871], Назар Семків [126891]
- Особистий нікнейм: Ірінка Максенюк
- Суть скарги: Численні порушення при затриманні.
Отож, історія почалась з того що я стояла афк біля ЦР, поміла, що біля мене стоїть 3 службовця і адмін, так як розшуку у мене не було я подумала що мене хочуть кікнути за афк, тому просто відійшла в сторону, випадково міскліком вистрелила в повітря. Так як звуку у мене не було я повідомлила про це людей, які бігли за мною незрозуміло чого. Я декілька раз наголосила, що я без звуку, але мені так нічого не написали і просто взяли в кайданки без вагомої на це причини. Як тільки мене взяли в кайданки я запустила відкат, так як вважаю це порушенням.
1. Затримання відбулось незаконно, так як причину мені не повідомили, вагомої причини на це не було. [00:00-00:25]
2. Протягом всього відео гравці некоректно спілкувались ( все чути на відкаті, але в той момент на мені не було наушників , тому відповідно я нічого не чула, лише коли передивилась відкат) [2:53-03:43] , [5:43-6:21]
3. Працівники не показали ніяких документів спочатку, посадили в особисту, невідому мені, автівку. [00:00-00:25]
4. Некоректно пояснили причину затримання.
5. Некоректно спілкувались у чаті (голосовому/текстовому)
6. Видали статті, зовсім незрозумілі мені, без фактичного пояснення за що, і що взагалі ці статті означають. [9:13-9:29] (штраф за зберігання вогнепальної зброї, але показати ліцензію на зброю мене не просили навіть)
7. Також, сексим від гравця Денис Стайня [1:03-1:07] (вважаю казати дівчатам про онліфанс, не знаючи особисто, дуже некультурно і рахую це сексизмом. особтсто для мене це образа)
8. Образи [9:25-9:33]
Отож, всі головні тайм-коди я написала, але по ним неможливо повністю всю ситуацію, тому прохання до адміністратора повністю переглянути відео та видати справедливе покарання гравцям. - Докази (скріншот/відео): мяу
- Дата порушення: 02.05