Вітаю.
Почнемо про не довіру до Максима Гераса.
У ГС/ЗГС Держ є не довіра до нього на такі посади як (Майор,Підполковник,Полковник,Лідер)
Тому що на нього була написана скарга у розділі *Скарги на лідерів* у якій були прикріплені докази того що ви неадекватно спілкувалися з людиною в особистих повідомленнях! «Також зазначу,що ваші співробітники жалілися адміністрації,через це і почалось наше спілкування і винесення недовіри»
Що показує його неадекватність на посаді заступника,тому було прийнято рішення зняти його з посади та поки що вас не допускати на високі посади які зазначені вище.
Також якщо ми зберемо до кучі усі моменти спілкування,можу сказати що розмови констурктивної не виходе.Я про це також на пряму казала у войсі.Перебиваючи мене та не розуміючи всі підстави,діалогу так і не відбулось.
Також хочу нагадати,що ви по вашому спілкуванню не впевнені в мені як в ЗГА,що свідчить видалений допис у мене на форумній сторінці,а також слова про те що я грубо кажучи «некомпетентна»,я розумію що ви вибачились за всі слова і як ви сказали були ображені,але це також впливає на рішення.
Хочу зазначити,що якщо би Максим спілкувався не через вас,а на пряму і хотів вирішити непорозуміння які виникли «і це було б в його інтересах»,можливо ситуація була б вже закрита і ні я ні ви не писали такі великі скарги,а згодом отримували відповіді (які були в більшій частині обговорені у войсі)на них.
Тепер перейдемо до розмови яка відбулась вчора у діскорді 03 серверу в *Обзвоні 1*
На самому початку розмови у діскорді Максиму Герасу було повідомлено про те що у нього є недовіра по декількох причин!
А саме причини такі:
1. Неадекватна поведінка на посаді Полковника
2. Також займання посади на іншому проекті (ЗГА)
3.Також згодом загалом спілкування яке відбувалось між всіма(те що було згодом,а саме після першого рішення про недовіру,потім обговорення чи може Максим мати шанс і другою остаточною недовірою)
Я думаю цих причин достатньо щоб зняти його з посади заступника та мати недовіру на вищі посади!
ЗГС Держ вас у діскорді не ігнорував,він вам не надав відповідь тому що,коли він починав вам щось пояснювати з його сторони то ви перебивали та казали що ви «розмовляєте з ЗГА і щоб він мовчав».
Після того ЗГС Держ більше не вмішувався у ваші розмови які ви проводили зі мною та слухав цей інцидент до кінця.
На рахунок того що вам сказав ЗГС Держ,що Максим Герас мовчить частково згодна,тому що недовіра наразі у Максима,а розмову вів Назар Герас тому задали вам таке запитання!
Також коли у діскорд зайшов *Сергій Лютик* та хотів послухати дану розмову ви попросили його вийти але ніяким правилом Адміністрації не забороняється перебувати у діскорді під час будь яких розмов(хочу зазначити,що якщо ви кажете що це конфіденційна розмова,то по перше тоді п.Назара не повинно там було бути,так як питання були у Максима за його посаду,а також конфіденційні розмови не виходять за межі людей при котрих вони ведуться,наразі ми бачимо що все що ви надали,вже не вважається конфіденційним), тому коли я попросила його вийти,він покинув канал та тоді у войс зайшла адміністратор*Вікторія Кизима*,яку ви теж просили покинути войс та не слухати цю розмову та кікнули її з колосового каналу *Обзвон 1* і після того як це сталось ЗГС Держ також вас кікнув з войсу та перемістив в * очікування обзвону* тому що на його думку(при виясненні чому він так зробив,це також було ваше питання,на котре я наразі надаю відповідь) ваші дії були не правомірними до інших колег.
У самому кінці цієї розмови до ЗГС Держ була не повага від вас та ви закривали йому «вуста» коли він хотів надати вам відповідь та закінчити цю розмову , він вийшов з войсу та займався справами по державних структурах,які є невідʼємною частиною його роботи.
Я залишилась з вами щоб врегулювати суперечку,але нажаль почута не була.
Розглянуто!