Розглянуто Денис Тимошик | Халатне ставлення до своєї посади/обов'язків | Для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Герас

Шановний гравець
Активний гравець
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
1,323
Реакції
745
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин, Валерія Тимошик, Денис Тимошик.
  2. Особистий нікнейм: Назар Герас.
  3. Суть скарги:
    Вітаю, шановний п. Сергій Коваленко. Хотів би поскаржитись на людей яких згадав в першому пункті. Розпочнемо з початку, а саме, поясню всю ситуацію: зайшов в голосовий канал ''Обзвон №1'', щоб розібратись з ситуацією з майором СБУ м.Київ, після чого привів усі аргументи на його зняття, які підтвердили ГС/ЗГС Держ, після цього ГС Держ сказав що потрібно шукати людину на дану посаду, щоб було кому допомагати лідеру, так як лідер тільки недавно зайняв посаду. Я їм запропонував поставити на дану посаду людину під іменем Максим Герас, через хвилину від ЗГС Держ прозвучали такі слова як: ''В нього немає довіри'', обгрунтувавши свої слова тим, що це недовіра від ГА/ЗГА. Після чого, я показав докази моєї розмови з ГА та ЗГА, які на той момент сказали мені, що Максим Герас має право займати посади 9/10, щоб відновити довіру на 11 звання. Через декілька хвилин до нас в голосовий канал зайшов безпосередньо сам Максим Герас, щоб поспілкуватись з ГС/ЗГС Держ з приводу недовіри, але нажаль, ЗГС Держ просто замовчав та проігнорував нас (докази). Через декілька хвилин, зайшла в голосовий канал ЗГА та почала нам щось розказувати, яку ймовірно, викликав сам Денис Тимошик, як видно, після того, як вона зайшла, він одразу увімкнув мікрофон, що вже свідчить про те, що він нас просто ігнорував.

Далі, на протязі 20 хвилин, ЗГС Держ просто мовчав, виходив з голосового каналу та приєднувався назад, що є 2 свідченням про те, що він не може обгрунтувати недовіру, а кличе ЗГА, щоб вона за його розповідала нам. Також про те, що увесь час він перебував за своїм пристроєм та слухав розмову. Не розумію, як людина стоячи на ЗГС Держ, боїться спілкуватися. Далі, в середині розмови, коли я намагався щось сказати, він перебив мене, тим самим проявив неповагу до мене та почав запитувати: ''В Максима Гераса немає язика щоб спілкуватись?'', що образило звичайного РП гравця, далі Максим Герас обгрунтував чому так і поставив ідентичне питання до нього, але, після цього Денис Тимошик незнав що відповісти та скориставшись своїм положенням та правами в діскорді, отримав перевагу над гравцем тим, що відключив його від голосового каналу, без наявних та вагомих на то причин. Після цього, він неадекватно висловився в сторону гравця, сказавши ''Допобачення'' в грубому тоні (докази).

Йдемо далі, ЗГС Держ попросив слово та почав казати що всю розмову говорю тільки я, а не Максим Герас, після чого, було задано питання: ''Чи сказав щось за всю розмову ЗГС Держ?'', на що він сам признався, що всю розмову мовчав та тільки слухав нас, з цього випливає 3-ій фактор того, що усі наші запитання йому, які ми задавали просто ігнорувалися, що не є коректними діями для ЗГС Держ. Потім сам підтвердив, що з самого початку були питання для ГС/ЗГС Держ, які він просто проігнорував. Погано так робити, ЗГС Держ, скажу, навіть це не є коректною поведінкою для ЗГС Держ (докази).

Переходимо далі, спілкувавшись з ЗГА, про те, як інші ресурси по типу діскорда пов'язані з грою, ЗГС Держ перебиває мене, вибачається, я його не вибачаю, продовжую далі розмову з ЗГА, а він в наглу далі поліз перебивати, що свідчить про ще один факт його неповаги до адміністрації. Про що ми спілкувались, це був важливий фактор розмови, який міг вплинути на її завершення. Перейдемо до суті цього абзацу, а саме повідомляє мені ЗГС Держ про моє зняття з посади слідкуючого, через ''недовіру від ГС/ЗГС Держ''. Причину недовіри, тобто на чому вона грунтується, він не пояснив, тим самим халатно поставився до слідкуючого, що свідчить про халатність на посаді. Скоріше за все, недовіра була видана через те, що йому не сподобалось що ми намагаємося вирішити ситуацію та знаходимо його помилки. Якщо людина не вміє визнавати свої помилки, то це кумедно і така людина, поки не зрозуміє що таке визнавати свої помилки, гадаю, не може займати високі посади, а саме, наразі ЗГС Держ (докази).

Ситуація продовжується, до нас в голосовий канал, в якому ведеться конфіденційна розмова між суб'єктами цієї ситуації, заходить адміністратор Вікторія Кизима, я ввічливо попросив її вийти, вона не вийшла, далі через декілька хвилин попросив ще раз та перемістив її в голосовий канал ''Обзвон №2''. Після чого, ЗГС Держ без наявних та вагомих на то причин, перекидує мене в голосовий канал ''Очікування обзвону'', повторюсь, просто так, без будь яких підстав, що ще раз свідчить про неповагу та зловживанням своєю посадою/положенням. Це вже 4-ий фактор, шановні, 4-ий, за менше чим годину ЗГС Держ проявив 4 рази неповагу, це тільки на цей момент, вважаю це недопустимим ставленням та впершу чергу, недопустимою поведінкою для ЗГС Держ. Тим, що він мене перекинув, він підтвердив своє перебування за своїм пристроєм, цим самим, він проявив неповагу до адміністратора, яка кликала його у войс, перед цим, запитавши: ''Денис, ти тут?'', відповіді не було. На моє питання, чому він мене перекинув, відповіді не було, ще один фактор неповаги, вже 5-ий (докази).

Надалі, під кінець розмови, у нас залишилось 5 питань до ЗГС Держ, ЗГА нам сказала що він зараз нам відповість, згодом, після озвучених питань, ЗГС Держ просто мовчить, знову ігнорує, проявляє неповагу та халатно ставиться до своєї посади. Далі, ЗГС Держ просто виходить з войсу, проігнорувавши нас і заходить в голосовий канал ''Старша адміністрація'' та вимикає там навушники, чим підтверджує свою присутність за своїм пристроєм, також, тоді він був в мережі на форумі та в телеграммі що ще раз свідчить нам, що ЗГС Держ уникнув розмови, не відповів на наші запитання, чим проявив неповагу до нас та в першу чергу халатно поставився до своїх обов'язків/посади. Після цього, туди зайшов Сергій Лютик та вони почали разом розмовляти, а ми так й чекали ЗГС Держ, хоча, навіть ЗГА йому в группу написала, але він і її проігнорував (докази) (докази розмуту в діскорді) (докази того, що ЗГА написала зайти у войс, він проігнорував).

На годиннику 00:53, ми все ще очікували ЗГС Держ, але він не зайшов. До нас в голосовий канал під'єднався ГА, з пред'явами що ми повинні відпустити ЗГА, хоча на самому початку розмови він вийшов з голосового каналу та тим самим лишив усю роботу на ЗГА, не дуже правильно, пане ГА. Після чого, ми намагались вийти на контакт з ГА, але він не захотів вислухати адміністрацію та гравців, просто перекинув себе та ЗГА до голосового каналу ''Головна адміністрація'', але сказав що він її забирає, щоб вона вже покинула робоче місце, але після цього ЗГА ще мінімум була в мережі годину-дві. Тим самим, ГА ввів нас в оману, сказавши тим, що вона вже виходить з діскорду та покидає умовно своє робоче місце (докази) (докази того, що з початку розмови ГА вийшов з голосового каналу).

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): надані в скарзі.
  5. Дата походження: 04.08.2024.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Почнемо про не довіру до Максима Гераса.

У ГС/ЗГС Держ є не довіра до нього на такі посади як (Майор,Підполковник,Полковник,Лідер)

Тому що на нього була написана скарга у розділі *Скарги на лідерів* у якій були прикріплені докази того що ви неадекватно спілкувалися з людиною в особистих повідомленнях! «Також зазначу,що ваші співробітники жалілися адміністрації,через це і почалось наше спілкування і винесення недовіри»

Що показує його неадекватність на посаді заступника,тому було прийнято рішення зняти його з посади та поки що вас не допускати на високі посади які зазначені вище.

Також якщо ми зберемо до кучі усі моменти спілкування,можу сказати що розмови констурктивної не виходе.Я про це також на пряму казала у войсі.Перебиваючи мене та не розуміючи всі підстави,діалогу так і не відбулось.

Також хочу нагадати,що ви по вашому спілкуванню не впевнені в мені як в ЗГА,що свідчить видалений допис у мене на форумній сторінці,а також слова про те що я грубо кажучи «некомпетентна»,я розумію що ви вибачились за всі слова і як ви сказали були ображені,але це також впливає на рішення.

Хочу зазначити,що якщо би Максим спілкувався не через вас,а на пряму і хотів вирішити непорозуміння які виникли «і це було б в його інтересах»,можливо ситуація була б вже закрита і ні я ні ви не писали такі великі скарги,а згодом отримували відповіді (які були в більшій частині обговорені у войсі)на них.

Тепер перейдемо до розмови яка відбулась вчора у діскорді 03 серверу в *Обзвоні 1*

На самому початку розмови у діскорді Максиму Герасу було повідомлено про те що у нього є недовіра по декількох причин!

А саме причини такі:

1. Неадекватна поведінка на посаді Полковника

2. Також займання посади на іншому проекті (ЗГА)

3.Також згодом загалом спілкування яке відбувалось між всіма(те що було згодом,а саме після першого рішення про недовіру,потім обговорення чи може Максим мати шанс і другою остаточною недовірою)

Я думаю цих причин достатньо щоб зняти його з посади заступника та мати недовіру на вищі посади!

ЗГС Держ вас у діскорді не ігнорував,він вам не надав відповідь тому що,коли він починав вам щось пояснювати з його сторони то ви перебивали та казали що ви «розмовляєте з ЗГА і щоб він мовчав».

Після того ЗГС Держ більше не вмішувався у ваші розмови які ви проводили зі мною та слухав цей інцидент до кінця.

На рахунок того що вам сказав ЗГС Держ,що Максим Герас мовчить частково згодна,тому що недовіра наразі у Максима,а розмову вів Назар Герас тому задали вам таке запитання!

Також коли у діскорд зайшов *Сергій Лютик* та хотів послухати дану розмову ви попросили його вийти але ніяким правилом Адміністрації не забороняється перебувати у діскорді під час будь яких розмов(хочу зазначити,що якщо ви кажете що це конфіденційна розмова,то по перше тоді п.Назара не повинно там було бути,так як питання були у Максима за його посаду,а також конфіденційні розмови не виходять за межі людей при котрих вони ведуться,наразі ми бачимо що все що ви надали,вже не вважається конфіденційним), тому коли я попросила його вийти,він покинув канал та тоді у войс зайшла адміністратор*Вікторія Кизима*,яку ви теж просили покинути войс та не слухати цю розмову та кікнули її з колосового каналу *Обзвон 1* і після того як це сталось ЗГС Держ також вас кікнув з войсу та перемістив в * очікування обзвону* тому що на його думку(при виясненні чому він так зробив,це також було ваше питання,на котре я наразі надаю відповідь) ваші дії були не правомірними до інших колег.

У самому кінці цієї розмови до ЗГС Держ була не повага від вас та ви закривали йому «вуста» коли він хотів надати вам відповідь та закінчити цю розмову , він вийшов з войсу та займався справами по державних структурах,які є невідʼємною частиною його роботи.

Я залишилась з вами щоб врегулювати суперечку,але нажаль почута не була.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі