Зачинено Деніс Стайня | Використовувати можливості організації для нанесення шкоди гравцям

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Гуцул

Гуцул
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
54
Реакції
84
Бали
23
Адреса
Музей Гуцульської Магії
  1. Нікнейм гравця: Деніс Стайня #3871
  2. Особистий нікнейм: Макс Гуцул #178497
  3. Суть скарги: Я знаходився на центральному ринку міста Київ, також в мене був арендований намет (на відео №1 2:39 це можно зрозуміти) також там перебувала группа осіб НПУ де і був наш "головний герой" - Деніс Стайня. Коли я до них підійшов і просто спитав одного з них. Деніс Стайня зразу за це зацепився і зробив висновок що я знахожусь в станці алкогольного спяніння і запросив паспорт, я йому його надав. І на підставі якоїсь перевірки на алкогольний стан (взагалі не має такого закона що не можна перебувати в алкогольному стані, якщо я не за кермом звісно) просто накинув мені наручники і повіз до відділу, хоча перевірку можно було зробити і на місці з алкотестером який він потів використовув в відділі або повезти мене до наркодіспанцеру для перевірки, якщо ми вже кажемо про RP. Також з якого приводу викорастані наручнки? Я що тікав або в реальному житті на пьяниць застосовують зразу кайданки? Поки їхали в в відділ через провину Деніса Стайня попали в ДТП (на відео №1 3:40), врізавшись в автомобіль, потім виїали на зустрічну смугу і знов врізались в тої самий автомобіль навмистно (на відео №1 3:47) - реацію ігрока чутно на відео і я його розумію, а потім Віталії Карпенко висунувся зі зброєю і націлив на людину (на відео №1 3:50), зауважень від старшого по званню(Деніса Стайні) він не получив. Вже в учатску дуже "не сподіванно" і швидко взявся понятий який казав замість "так" "так точно" (не підстава) Данік Київський (на відео №1 4:47). Далі був довгий РП процес і коли через команду /try було доказно що я в стані НАРКОТИЧНОГО сп'яніння(Мабуть, Денис має секретні розробки і за допомогою Алкотестера, подихавши через рот, може визначити, в наркотичному стані людина чи ні) - дуже РП сітуація. Мені зразу ж дали статтю 3.5 (на відео №4 0:34) хоча згідно [КкУ] Кримінальний кодекс України такої статті взагалі нема, а згідно Інформація для нового співробітника організації (F.A.Q.) ця стаття не відповідає цьому випадку:
    CSS:
    3.5 Спроба дати хабар посадовій особі - 15 хвилин
    Коли я передивися відео то був дуже здивован ця людина знаходится в званні Підполковника поліції, який приклад він подає іншим? Коли вони дивляться що так просто можно посадити людини і я 100 відстоково упевнений що йому за це не буду нічого. Подопечні будуть робити також і думати що це норма.
    Давайте тепер розберемо що взагалі він нарушив
    Правила проєкту:
    6.10 Заборонено неповажне ставлення до гравців
    6.19 Заборонено відігравати речі, які не могли взятися у вас з рівного місця, в нашому випадку ТЕСТЕР НА ПЕРЕВІРКУ НАРКОТИКІВ через дихання в нього.
    7.31 Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. (
    відео №5 з 1:30)
    Правила державних організацій:
    20 Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій.
    21 Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії.
    23 Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав. (відео №5 з 0:00-0:20)
    26 Заборонено використовувати можливості організації для нанесення шкоди гравцям. (В данному випадку я витратив намет та аренду за нього, а головне свій час)

Статут "Національної поліції України" та Інформація для нового співробітника організації (F.A.Q.):
    12) Співробітнику поліції забороняється проводити затримання громадян без причини.

Цю скаргу прошу розглянути @Микита_Стернюк та @Андрій_Косик.
  4. Докази (скріншот/відео): Відео №1, Відео №2, Відео №3, Відео №4, Відео №5
  5. Дата порушення: 10.03.2024

Заборонено:
    • В темі заборонено офтоп, флуд;
    • Забороняється обговорювати відповіді адміністратора. Якщо ви не згодні з його рішеннями можете подати скаргу на його ім'я;
    • Забороняється неадекватна поведінка, образа, матюки, завуал. мат;
    • Забороняється Неповажне ставлення до Адміністратора у скарзі;

Макс Гуцул

Гуцул
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
54
Реакції
84
Бали
23
Адреса
Музей Гуцульської Магії
Вітаю вас пане Гуцул. Маю визнати, цією скаргою ви підняли мені настрій) Зараз я вам надам аргументи:
1. Ваше відео не повне, а обрізане (ось відео)
2. Ви ставили мені вікові обмеження та порушували мою гідність, кажучи, що я не вмію правильно говорити.
3. Ви підійшли до працівника поліції й сказали йому віддати пляшки - це вже рп причина та підозра, що саме ви перебуваєте в алко/наркотичному стані. А я маю на це право за статею 14, пункт 5 та статею 19 пункту 1.3 закону України "Про національну поліцію".
4. Наркотичний тест я проводив за допомогою не трубочки в рот, а спеціальної наркотичної смужечки, якою я вам провів по слизовій оболонці.
5. Ваш факт про ДТП не підтверджений, оскільки він перериває рп процес щодо вас та в нас не фулл рп сервер.
6. Кайданки я застосував проти вас, щоб ви не втекли чи не вийшли з гри, та й взагалі я маю на наручники повне право!
7. Віталію Карпенку я не маю права дати зауваження, оскільки він на такому ж званні, як я.
8. Ось стаття, за якою я видав вам розшук : скрін.
9. Прошу вас поважати інших людей, правильно виговорювати їхні імена та бути гуманними стосовно інших.
10. Прошу вас краще вивчити українську мову, бо це в теперішній час дуже важливо)

З повагою
Денис Стайня
:)
1. Якщо ви звинувачуюєте що я обрізав відео, прикрепить будь ласка повну версію. Я робив откат 5 останніх хвилин автоматично.
2. "Ви ставили мені вікові обмеження та порушували мою гідність, кажучи, що я не вмію правильно говорити" - будь ласка прошу вас надати докази цього порушення, тому що такого не було. Взагалі потрібно було сказати що я твоїх родичів затронув було б ще правдоподібніше...
3-7 пункт вода-водою, взагалі не як вас не оправдує
8. Пункт ок, але ще раз подивиться будь ласка...
21 Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії.
23 Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав. (відео №5 з 0:00-0:20)

9. Це стосується тільки вас, тому що це ви в званні Підполковника дозволяєте собі так поводити. Повторяю вам якщо я порушив правила чи образив вас - докази сюда будь ласка.
10. Ммм ще ї Мовна дискримінація прошу зафіксую це щоб ви не видалили(скрін)

Останнє редагування:

Владислав Ярмак

Геній Мільярдер Плейбой Філантроп
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
157
Бали
88
Веб-сайт
www.youtube.com
Вітаю шановний гравець на зв'язку Генерал НПУ м.Київ розлянувши вашу скаргу веносю особисту думку
1.на відео номер 1 Денис Стайня не винний тому,що машина пролагала
2.на відео номер 2 Денис Стайня включив спец сигнали авто громадянина їхало по зустрічній смузі.Це вже порушення та позбавлення водійських прав у громадянина.
3.відео 4.47 небачу порушень
4.погроз я небачу
5. В громадянина була надягнути маска це вже порушення так як в Україні Військовий стан.
очікуйте відповідь від адміністрації.

Макс Гуцул

Гуцул
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
54
Реакції
84
Бали
23
Адреса
Музей Гуцульської Магії
Вітаю шановний гравець на зв'язку Генерал НПУ м.Київ розлянувши вашу скаргу веносю особисту думку
1.на відео номер 1 Денис Стайня не винний тому,що машина пролагала
2.на відео номер 2 Денис Стайня включив спец сигнали авто громадянина їхало по зустрічній смузі.Це вже порушення та позбавлення водійських прав у громадянина.
3.відео 4.47 небачу порушень
4.погроз я небачу
5. В громадянина була надягнути маска це вже порушення так як в Україні Військовий стан.
очікуйте відповідь від адміністрації.
Дякую за пояснення. Я розмуію що це ваш підопічний та колега, а можливо і друг та ви нервуєте щоб не схлопотати виговор за старший состав, АЛЕ Вашої думки стосовно ції сітуації не питали та для вас я указав додатково що
  • В темі заборонено офтоп, флуд;

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю, шановний гравець, скарга буде розглянута згідно правил, а саме
Не підлягає розгляду:
  • Фрапс більше двох хвилин і без тайм коду розгляду не підлягає;

Відео 1 - За вказаними тайм-кодами можу сказати, ДТП відбулося у зв'язку з "лагами" у гравця, це видно навіть по вашому відео. На рахунок "Віталії Карпенко висунувся зі зброєю" - гравець одразу прибрав зброю, можливо відбувся місклік. Загалом не побачив порушень у цьому відео по вказаним вами тайм-кодах

Відео 2 - Згідно правил, відео більше двох хвилин та без тайм-кодів - розгляду не підлягає

Відео 3 - Згідно правил, відео більше двох хвилин та без тайм-кодів - розгляду не підлягає

Відео 4 - Порушень не побачив, стаття 3.5 дійсно відповідає тому, що вам сказали( ), не вірна інформація вказана лідером НПУ Києва та буде ним виправлена.

Відео 5 - Не бачу на відео затримання з метою цькування і подібного, також беручи до уваги відео(та тайм-коди), які підлягаю розгляду, вважаю, що причина для видачі вам розшуку та подальшого саджання у ІТТ - була і вам її пояснили

Передивившись правила, які ви вважаєте, що порушив гравець на якого написана скарга, не побачив жодного з переліченого

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі