Макс Гуцул
Гуцул
- Нікнейм гравця: Деніс Стайня #3871
- Особистий нікнейм: Макс Гуцул #178497
- Суть скарги: Я знаходився на центральному ринку міста Київ, також в мене був арендований намет (на відео №1 2:39 це можно зрозуміти) також там перебувала группа осіб НПУ де і був наш "головний герой" - Деніс Стайня. Коли я до них підійшов і просто спитав одного з них. Деніс Стайня зразу за це зацепився і зробив висновок що я знахожусь в станці алкогольного спяніння і запросив паспорт, я йому його надав. І на підставі якоїсь перевірки на алкогольний стан (взагалі не має такого закона що не можна перебувати в алкогольному стані, якщо я не за кермом звісно) просто накинув мені наручники і повіз до відділу, хоча перевірку можно було зробити і на місці з алкотестером який він потів використовув в відділі або повезти мене до наркодіспанцеру для перевірки, якщо ми вже кажемо про RP. Також з якого приводу викорастані наручнки? Я що тікав або в реальному житті на пьяниць застосовують зразу кайданки? Поки їхали в в відділ через провину Деніса Стайня попали в ДТП (на відео №1 3:40), врізавшись в автомобіль, потім виїали на зустрічну смугу і знов врізались в тої самий автомобіль навмистно (на відео №1 3:47) - реацію ігрока чутно на відео і я його розумію, а потім Віталії Карпенко висунувся зі зброєю і націлив на людину (на відео №1 3:50), зауважень від старшого по званню(Деніса Стайні) він не получив. Вже в учатску дуже "не сподіванно" і швидко взявся понятий який казав замість "так" "так точно" (не підстава) Данік Київський (на відео №1 4:47). Далі був довгий РП процес і коли через команду /try було доказно що я в стані НАРКОТИЧНОГО сп'яніння(Мабуть, Денис має секретні розробки і за допомогою Алкотестера, подихавши через рот, може визначити, в наркотичному стані людина чи ні) - дуже РП сітуація. Мені зразу ж дали статтю 3.5 (на відео №4 0:34) хоча згідно [КкУ] Кримінальний кодекс України такої статті взагалі нема, а згідно Інформація для нового співробітника організації (F.A.Q.) ця стаття не відповідає цьому випадку:
Коли я передивися відео то був дуже здивован ця людина знаходится в званні Підполковника поліції, який приклад він подає іншим? Коли вони дивляться що так просто можно посадити людини і я 100 відстоково упевнений що йому за це не буду нічого. Подопечні будуть робити також і думати що це норма.CSS:3.5 Спроба дати хабар посадовій особі - 15 хвилин
Давайте тепер розберемо що взагалі він нарушив
Правила проєкту:
6.10 Заборонено неповажне ставлення до гравців
6.19 Заборонено відігравати речі, які не могли взятися у вас з рівного місця, в нашому випадку ТЕСТЕР НА ПЕРЕВІРКУ НАРКОТИКІВ через дихання в нього.
7.31 Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. (відео №5 з 1:30)
Правила державних організацій:
20 Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій.
21 Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії.
23 Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав. (відео №5 з 0:00-0:20)
26 Заборонено використовувати можливості організації для нанесення шкоди гравцям. (В данному випадку я витратив намет та аренду за нього, а головне свій час)
Статут "Національної поліції України" та Інформація для нового співробітника організації (F.A.Q.):
12) Співробітнику поліції забороняється проводити затримання громадян без причини.
Цю скаргу прошу розглянути @Микита_Стернюк та @Андрій_Косик. - Докази (скріншот/відео): Відео №1, Відео №2, Відео №3, Відео №4, Відео №5
- Дата порушення: 10.03.2024
Заборонено:- В темі заборонено офтоп, флуд;
- Забороняється обговорювати відповіді адміністратора. Якщо ви не згодні з його рішеннями можете подати скаргу на його ім'я;
- Забороняється неадекватна поведінка, образа, матюки, завуал. мат;
- Забороняється Неповажне ставлення до Адміністратора у скарзі;