Відмовлено Для Віктора Миколайовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ᴍᴇʟᴀɴᴀ ʏᴜʀʏɪᴠɴᴀ

Поважний гравець
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
73
Реакції
158
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Романович, Вікі Альт
  2. Особистий нікнейм: Мілана Юріївна
  3. Суть скарги: Я не згідна з покаранням, і чому даний адміністратор видав мені 7.10 якщо в мене інше порушення, і чому дана особа Вікі Альт погрожує всім своїм чоловіком не одноразово. Тому я потребую оскарження, від мене не було обговорень дій адміністрації погроз і іншого. Нижче прикріпила скріншоти. Мені мали видати 4.12.1. "Обговорення дій адміністрації" - Заборонено обговорювати / критикувати дії адміністрації. | Мут до 60 хвилин А НЕ 7.10.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):1 2 3 4
  5. Дата походження: 05.09.25

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Вітаю шановний гравець ось правило 7.10
7.10. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Перманентний бан
Очікуйте на рішення ГА чи ЗГА приємної гри не порушуйте !

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
Боже нащо ти мене ліпиш до своїх дій й своєї скарги? Надай докази що я тобі погрожувала хоч якось своїм чоловіком. Бо от зараз без доказів це черговий наклеп. Також надай докази блата клану сігма. А якщо в тебе цих доказів немає, то попрошу не розказувати на кожному вуглі свої неправдиві історії. От взагалі яким я боком до того що ти отримала бан за те що образила адміністратора й запевнила на весь форум всіх що він блатить?
Я впевнена що доказів немає бо сігму не блатять, а те що я як лідер відстоюю за кожного свого соклана чи за клан вцілому якщо рахую це несправедливим, то Влад Романович ніколи навіть не був при цьому присутній. А бути женатими в грі не заборонено навіть адміністраторам.
В попередній скарзі тобі взагалі як і мені дали ост попередження заспокоїтися й просто грати, що робиш ти? Знову їдеш в зз й стоїш провокуєш, заливаючи скаргу на Сігму, хоча ні один з клану сігма тут покарання не отримав. ось ця скарга знову ж таки Та і ця скарга на мене... Яким я тут боком?
Мілана порада особисто від мене - почни вже грати й розвивати свого персонажа в грі, якщо тобі цікава ця гра, бо поки бачу тобі подобається тільки форум.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Докази вашого порушення надані, також враховуючи неодноразові провокації з вашого боку після попереджень, бачу ви не робите висновків, рішення щодо блокування залишається в силі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі