Боже нащо ти мене ліпиш до своїх дій й своєї скарги? Надай докази що я тобі погрожувала хоч якось своїм чоловіком. Бо от зараз без доказів це черговий наклеп. Також надай докази блата клану сігма. А якщо в тебе цих доказів немає, то попрошу не розказувати на кожному вуглі свої неправдиві історії. От взагалі яким я боком до того що ти отримала бан за те що образила адміністратора й запевнила на весь форум всіх що він блатить?
Я впевнена що доказів немає бо сігму не блатять, а те що я як лідер відстоюю за кожного свого соклана чи за клан вцілому якщо рахую це несправедливим, то Влад Романович ніколи навіть не був при цьому присутній. А бути женатими в грі не заборонено навіть адміністраторам.
В попередній скарзі тобі взагалі як і мені дали ост попередження заспокоїтися й просто грати, що робиш ти? Знову їдеш в зз й стоїш провокуєш, заливаючи скаргу на Сігму, хоча ні один з клану сігма тут покарання не отримав.
ось ця скарга знову ж таки Та і ця скарга на мене... Яким я тут боком?
Мілана порада особисто від мене - почни вже грати й розвивати свого персонажа в грі, якщо тобі цікава ця гра, бо поки бачу тобі подобається тільки форум.