Розглянуто Для ГА або ЗГА\\\Апіляція

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Тархун

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2024
Дописи
68
Реакції
82
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Депо
  2. Особистий нікнейм: Бестичка Неизвесная
  3. Суть скарги: Я був на роботі миття доріг,вдарив 2-4 раза атомобіль пан депо откинув за Дм кар,я його визвав сказав я ж ничайно чучуть адмін сказв подавайте скаргу на форм,я сказав фу і все ніяк не ображавши його і можливо це було і не для нього,також пан Депо дав бан на 7 днів за образу адміністрації я можу вибачитись но за що бан 7 днів за фу?я був знервований томущо адміни не могли нормально прослідкувати коли мене вбивають ніхто нічого а коли там пару раз машину вдарив все зразу откидують.Я вибачаюсь за все но 7 днів бану за "фу" я не розумію!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тик
  5. Дата походження: 04.03.2025

Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
18
Реакції
10
Бали
8
Вітаю!
Зараз розповім, за що ви були заблоковані!

На роботі миття доріг є дуже багато порушників, через що адміністрація дуже часто стежить за людьми, які бажають влаштуватися на роботу.

Тепер перейдемо до вашого покарання. Приїхала автівка, і ви почали бігати біля неї та били її, за що я вас і посадив у деморган на 15 хвилин. Ви одразу викликали мене та почали запитувати, за що саме. Я вам усе пояснив і сказав: "Якщо ви не згодні з моїм рішенням, можете залишити скаргу на форум", після чого зник. Але я не вийшов із деморгану, а залишився спостерігати за вашою поведінкою. Ви почали обговорювати дії адміністрації та ображати її, за що й отримали блокування на 7 днів.

Зараз я процитую ваші слова:
"Фу боже, а не админ. 2 удараи сидят, а когда тебя оскают им п*** как всегда. Принципи норм це ж АДМИНИ."*

Також у скарзі ви казали, що сказали лише "фу", але це є обманом адміністрації. За це ви можете отримати додаткове покарання відповідно до правила Ukraine GTA 4.8:

"Обман адміністрації" – Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому вигляді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів.

Тепер очікуємо відповіді від Головної Адміністрації!

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець.
Блокування буде знято.
З Адміністратором буде проведена бесіда.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі