Вітаю!
Зараз розповім, за що ви були заблоковані!
На роботі миття доріг є дуже багато порушників, через що адміністрація дуже часто стежить за людьми, які бажають влаштуватися на роботу.
Тепер перейдемо до вашого покарання. Приїхала автівка, і ви почали бігати біля неї та били її, за що я вас і посадив у деморган на 15 хвилин. Ви одразу викликали мене та почали запитувати, за що саме. Я вам усе пояснив і сказав: "Якщо ви не згодні з моїм рішенням, можете залишити скаргу на форум", після чого зник. Але я не вийшов із деморгану, а залишився спостерігати за вашою поведінкою. Ви почали обговорювати дії адміністрації та ображати її, за що й отримали блокування на 7 днів.
Зараз я процитую ваші слова:
"Фу боже, а не админ. 2 удараи сидят, а когда тебя оскают им п*** как всегда. Принципи норм це ж АДМИНИ."*
Також у скарзі ви казали, що сказали лише "фу", але це є обманом адміністрації. За це ви можете отримати додаткове покарання відповідно до правила Ukraine GTA 4.8:
"Обман адміністрації" – Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому вигляді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів.
Тепер очікуємо відповіді від Головної Адміністрації!