Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Тра 2023
Дописи
95
Реакції
32
Бали
21
Вік
26
Адреса
Бразилія, Ріо-де-Жанейро
  1. Нікнейм адміністратора: Тоні Харрісон
  2. Особистий нікнейм: Ромчик Львівський
  3. Суть скарги: Почнемо з того, як він розглядає скарги, данна людина стала з 1-го рівня на 5-й рівень адмінки, не знаючи правил: Тиць - ПЕРЕРОЗГЛЯД, Тиць - він це не зарахував як ухід в зз, але ось тут Тиць - також ПЕРЕРОЗГЛЯД, по данній скарзі, якщо уважно подивилитися, то ми вели вогонь з дороги (якщо подивитися на карту зз, вона не являється зз) першу людину ми вбили на дорозі, а друга людина по ній було нанесено 3 потріла, коли вона з дороги втікла в зз, а потім в інтер'єр. Тиць - Дуже цікава скарга як він блатує людину. Як він проігнорував ПЕРЕШКОДУ, та дм зз, зато видав мені дмзз за 2 удара по людині з кулака, коли вона мене обмежила в пересуванні, тим сами мене спровокувала, також там чути, що я дав попередження, а що саме цікаво як він захищає (блатить) людину на яку була складена скарга, починає розказувати про якісь (недоробки гри, багоюзи, <відео нище>) коли мене вбили, хоча там чітко видно як людина в мене довгий час цілиться та вбиває. Хочу також підмітит, що данний адміністратор ссилався в данній ситуації на багоюз, при тому, що за багоюз є також покарання, цей момент він також проігнорував. Розмова з адміністратором - про данну скаргу - Тиць
    Боіграфія - дуже цікавий момент коли ми вирішили зняти догану та написати біографію. Тиць - відмовеленна, по причині "занадто мала біографія та вона не по формі" Зверніть увагу на час коли він це написав та час коли він поміняв правила подачі біографії з 1500 символів до 2000. Тиць. ПІСЛЯ відмови він поміняв умови подання біографії, а причини відмови нам досі не відомі.
    13.06 ГРП - Наш клан получив 100 балів, куда ті 100 балів ділися не відомо, на питання до адміністранора Тоні, він сказав, що було 50 балів і він зняв поперенження, а з чого він так вирішив зняти не відомо тому, що заявки на форумі ніякої не було і у нас мало бути 100 балів, а по факту 0.
    1718633089710.png

З того всього можна зробити висновок, що данний адміністратор не компетентний та не може нормально роглядати скарги та робити адекватні висновки.

З любов'ю Happyhouse. <3

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Вище
  5. Дата походження: Та все видно

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Переглянувши ваші відео докази можу дати відповідь. Не бачу некомпетентності адміністратора в тому що він перерозглянув скарги після винесення вердикту. Про призначення на посаду ЗГС Неоф з посади Ігрового помічника, даний адміністратор мав посаду старшого модератора на інших серверах, тому призначення його було добре обдумано, з всіх кандидатів він показав себе саме найкраще. Якщо навіть і даний адміністратор лиш встав на посаду Ігрового помічника, але обзвон на посаду ЗГС Неоф пройшов саме краще то я не бачу причини не ставити даного адміністратора на цю посаду. Кожен Ігровий помічник може встати на високу посаду якщо знання в межах його компетенції перевищує інших кандидатів. Також переглянувши Вашу сімейну біографію можу зазначити що вона і в правду написана не по формі та не перевищує зазначеної кількість символів. Ситуація про зняття попередження за бали без Вашого відома, адміністратор отримує догану за перевищення свої обов'язків. Ситуація з Вашим соклановцем Саша Колесник, він отримує покарання у вигляді нешанобливого ставлення до адміністрації - /pmute 120.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі