Вітаю!
Переглянувши ваші відео докази можу дати відповідь. Не бачу некомпетентності адміністратора в тому що він перерозглянув скарги після винесення вердикту. Про призначення на посаду ЗГС Неоф з посади Ігрового помічника, даний адміністратор мав посаду старшого модератора на інших серверах, тому призначення його було добре обдумано, з всіх кандидатів він показав себе саме найкраще. Якщо навіть і даний адміністратор лиш встав на посаду Ігрового помічника, але обзвон на посаду ЗГС Неоф пройшов саме краще то я не бачу причини не ставити даного адміністратора на цю посаду. Кожен Ігровий помічник може встати на високу посаду якщо знання в межах його компетенції перевищує інших кандидатів. Також переглянувши Вашу сімейну біографію можу зазначити що вона і в правду написана не по формі та не перевищує зазначеної кількість символів. Ситуація про зняття попередження за бали без Вашого відома, адміністратор отримує догану за перевищення свої обов'язків. Ситуація з Вашим соклановцем Саша Колесник, він отримує покарання у вигляді нешанобливого ставлення до адміністрації - /pmute 120.
Розглянуто.