VINCHI
Пенсія
- Реєстрування
- 20 Гру 2022
- Дописи
- 86
- Реакції
- 76
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм:
Ендрю Винчи
2. Нікнейм адміністратора:
Семпроніо Серо
3. Суть скарги:
Прошу Головного адміністратора перевірити скаргу щодо гравця Гарі Поттер (ID 223077) та звернути увагу на обставини справи, які потребують перевірки за логами сервера.
Суть ситуації полягає у невиконанні гравцем Гарі Поттер боргових зобов’язань та можливому шахрайстві. Між мною та гравцем були домовленості щодо передачі коштів у борг, які підтверджуються переписками та фактами передачі коштів і майна.
Раніше було надано посилання на відео з YouTube, на якому містився запис переписки та фрапс з боку гравця, де були зафіксовані умови домовленості. Дане відео було видалене гравцем після того, як я почав писати йому з вимогами про повернення боргу, що свідчить про можливу спробу уникнути відповідальності. Моєю помилкою є лише те, що я не встиг зберегти копію відео, однак усі інші докази залишилися, а нік гравця у переписках повністю збігається з ігровим.
Прошу перевірити за логами сервера:
• передачу коштів (350кк та 100кк) від мене гравцю Гарі Поттер;
На даний момент я поніс фінансові збитки у розмірі близько 167кк. Я готовий розглянути будь-який варіант компенсації, аби повернути хоча б частину втрачених коштів, та прошу прийняти рішення відповідно до правил сервера.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Переписка та розрахунки по боргу:
Скрины передачі Lamborghini та рюкзака:
Скрин передачі додаткових 100кк:
Переписка з ухиленням від повернення боргу:
Скриншот вже після сльоту гаража:
Посилання на видалене відео з перепискою та фрапсом з боку гравця:
5. Дата порушення:
Початок — 12.21.2025
Триває до теперішнього часу
Ендрю Винчи
2. Нікнейм адміністратора:
Семпроніо Серо
3. Суть скарги:
Прошу Головного адміністратора перевірити скаргу щодо гравця Гарі Поттер (ID 223077) та звернути увагу на обставини справи, які потребують перевірки за логами сервера.
Суть ситуації полягає у невиконанні гравцем Гарі Поттер боргових зобов’язань та можливому шахрайстві. Між мною та гравцем були домовленості щодо передачі коштів у борг, які підтверджуються переписками та фактами передачі коштів і майна.
Раніше було надано посилання на відео з YouTube, на якому містився запис переписки та фрапс з боку гравця, де були зафіксовані умови домовленості. Дане відео було видалене гравцем після того, як я почав писати йому з вимогами про повернення боргу, що свідчить про можливу спробу уникнути відповідальності. Моєю помилкою є лише те, що я не встиг зберегти копію відео, однак усі інші докази залишилися, а нік гравця у переписках повністю збігається з ігровим.
Прошу перевірити за логами сервера:
• передачу коштів (350кк та 100кк) від мене гравцю Гарі Поттер;
- передачу майна (Lamborghini та рюкзак) як часткове погашення боргу;
- відсутність повернення коштів;
- загальну хронологію подій, яка підтверджує наявність боргу та ухилення від його повернення.
На даний момент я поніс фінансові збитки у розмірі близько 167кк. Я готовий розглянути будь-який варіант компенсації, аби повернути хоча б частину втрачених коштів, та прошу прийняти рішення відповідно до правил сервера.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Переписка та розрахунки по боргу:
Скрины передачі Lamborghini та рюкзака:
Скрин передачі додаткових 100кк:
Переписка з ухиленням від повернення боргу:
Скриншот вже після сльоту гаража:
Посилання на видалене відео з перепискою та фрапсом з боку гравця:
5. Дата порушення:
Початок — 12.21.2025
Триває до теперішнього часу