Відмовлено Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

VINCHI

Пенсія
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
86
Реакції
76
Бали
23
1. Ваш нікнейм:
Ендрю Винчи

2. Нікнейм адміністратора:
Семпроніо Серо

3. Суть скарги:
Прошу Головного адміністратора перевірити скаргу щодо гравця Гарі Поттер (ID 223077) та звернути увагу на обставини справи, які потребують перевірки за логами сервера.

Суть ситуації полягає у невиконанні гравцем Гарі Поттер боргових зобов’язань та можливому шахрайстві. Між мною та гравцем були домовленості щодо передачі коштів у борг, які підтверджуються переписками та фактами передачі коштів і майна.

Раніше було надано посилання на відео з YouTube, на якому містився запис переписки та фрапс з боку гравця, де були зафіксовані умови домовленості. Дане відео було видалене гравцем після того, як я почав писати йому з вимогами про повернення боргу, що свідчить про можливу спробу уникнути відповідальності. Моєю помилкою є лише те, що я не встиг зберегти копію відео, однак усі інші докази залишилися, а нік гравця у переписках повністю збігається з ігровим.

Прошу перевірити за логами сервера:
• передачу коштів (350кк та 100кк) від мене гравцю Гарі Поттер;
  • передачу майна (Lamborghini та рюкзак) як часткове погашення боргу;
  • відсутність повернення коштів;
  • загальну хронологію подій, яка підтверджує наявність боргу та ухилення від його повернення.

На даний момент я поніс фінансові збитки у розмірі близько 167кк. Я готовий розглянути будь-який варіант компенсації, аби повернути хоча б частину втрачених коштів, та прошу прийняти рішення відповідно до правил сервера.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

Переписка та розрахунки по боргу:

Скрины передачі Lamborghini та рюкзака:

Скрин передачі додаткових 100кк:

Переписка з ухиленням від повернення боргу:

Скриншот вже після сльоту гаража:

Посилання на видалене відео з перепискою та фрапсом з боку гравця:

5. Дата порушення:
Початок — 12.21.2025
Триває до теперішнього часу

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Нажаль до розгляду беруться домовленості лише в грі та їх фіксація має відбуватись з обох сторін. Лише в цьому випадку є можливість повернути втрачене майно, якщо воно лишилось на обліковому записі порушника.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі