Зачинено Для ГС/ЗГС НЕОФ Влад Мефович///Злив Клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Гудименко

Поважний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
176
Реакції
124
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Влад Мефович
2. Особистий нікнейм: Ілля Гудименко
3. Клан порушника: -
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Sokaya
5. Суть скарги:
Вітаю любі Адміністратори!
Суть скарги така: Ми з Лідером клану Sokaya "Мадара Сопрано" хотіли продвинути клан, Лідер ставив досвідчений людей на роль Модератор.
Я як добра людина, захотів доп
омогти клану і закинув на общак 20.000.000₴ [Посилання на докази].
На той момент у клані був Модератор під ім'ям Влад Мефович (У відео це видно). Він нам показався дуже трудолюбивою особою. А сьогодні я вирішив приїхати перевірити клан, і бачу наступне: Тепер у нас Общак 57.583 грн і Модератора немає в складі [Посилання на докази]
.
У нас був общак +- 38.000.000 грн, але Відео є тільки, що 21.000.000₴ у клані.
Прохання: Переглянути по Логах та перевірити інформацію щодо злиття клану, та прийняти міри! Повернути повністю общак до клану, та Забанити
Влад Мефович на 6000 днів /// Злив Общаку!
6. Докази (скріншот/відео): Все відмічено!
7. Дата порушення: 01,12,2024

Владислав_Сопрано

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
154
Реакції
40
Бали
31
Також, я як другий заступник додам докази щодо можливого переносу цих злитих коштів від Влада Мефовича на інший аккаунт:
жмяк
там видно, що він на кличку Мефич відкликається, або ж, можу додати докази з його голосом.

Джейк Вінчестер

Akerman Family
Активний гравець
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
906
Реакції
721
Бали
113
Вітаю!

Коли ви ставити гравця на посаду Модератора клану, то клан бере всю відповідальність за його дії, вам потрібно уважно вибирати кого ви ставити на цю посаду, Також Модератор клану має повне право знімати гроші з общака, навіть без дозволу Лідера клану, порушень правил
Ukraine GTA я не бачу, можу тільки порадити вибирати уважніше гравців на посаду Модератора клану

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі