Ілля Гудименко
Поважний гравець
- Реєстрування
- 5 Січ 2024
- Дописи
- 176
- Реакції
- 124
- Бали
- 48
1. Нікнейм гравця: Влад Мефович
2. Особистий нікнейм: Ілля Гудименко
3. Клан порушника: -
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Sokaya
5. Суть скарги:
Вітаю любі Адміністратори!
Суть скарги така: Ми з Лідером клану Sokaya "Мадара Сопрано" хотіли продвинути клан, Лідер ставив досвідчений людей на роль Модератор.
Я як добра людина, захотів допомогти клану і закинув на общак 20.000.000₴ [Посилання на докази].
На той момент у клані був Модератор під ім'ям Влад Мефович (У відео це видно). Він нам показався дуже трудолюбивою особою. А сьогодні я вирішив приїхати перевірити клан, і бачу наступне: Тепер у нас Общак 57.583 грн і Модератора немає в складі [Посилання на докази].
У нас був общак +- 38.000.000 грн, але Відео є тільки, що 21.000.000₴ у клані.
Прохання: Переглянути по Логах та перевірити інформацію щодо злиття клану, та прийняти міри! Повернути повністю общак до клану, та Забанити Влад Мефович на 6000 днів /// Злив Общаку!
6. Докази (скріншот/відео): Все відмічено!
7. Дата порушення: 01,12,2024
2. Особистий нікнейм: Ілля Гудименко
3. Клан порушника: -
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Sokaya
5. Суть скарги:
Вітаю любі Адміністратори!
Суть скарги така: Ми з Лідером клану Sokaya "Мадара Сопрано" хотіли продвинути клан, Лідер ставив досвідчений людей на роль Модератор.
Я як добра людина, захотів допомогти клану і закинув на общак 20.000.000₴ [Посилання на докази].
На той момент у клані був Модератор під ім'ям Влад Мефович (У відео це видно). Він нам показався дуже трудолюбивою особою. А сьогодні я вирішив приїхати перевірити клан, і бачу наступне: Тепер у нас Общак 57.583 грн і Модератора немає в складі [Посилання на докази].
У нас був общак +- 38.000.000 грн, але Відео є тільки, що 21.000.000₴ у клані.
Прохання: Переглянути по Логах та перевірити інформацію щодо злиття клану, та прийняти міри! Повернути повністю общак до клану, та Забанити Влад Мефович на 6000 днів /// Злив Общаку!
6. Докази (скріншот/відео): Все відмічено!
7. Дата порушення: 01,12,2024