Владислав Флоренс
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 15 Кві 2024
- Дописи
- 134
- Реакції
- 46
- Бали
- 33
- Вік
- 14
📝 Оскарження бану
Від: Марко Флоренс (ID 6409)
Адресовано: Керівнику проєкту Ukraine GTA — Олегу Галицькому
Модератор, який видав бан: Ілля Репецький
Дата блокування: 23.03.2042
Причина: Погрози розправою
Суть звернення: Прошу переглянути рішення щодо мого блокування та розглянути можливість зменшення терміну або повного зняття бана.
🔹 Вступ
Шановний пане Олеже Галицький,
звертаюся до Вас із повагою як до керівника проєкту Ukraine GTA, що об’єднує українських гравців і створює унікальний RP-простір, де панує взаємоповага, культура спілкування та відчуття єдності.
Я, Марко Флоренс (ID 6409), отримав блокування від адміністратора Іллі Репецького з причиною «Погрози розправою».
Моєю метою є не уникнення відповідальності, а чесне пояснення обставин інциденту, визнання своєї помилки та прохання розглянути можливість зменшення або зняття бану.
🔹 Опис ситуації
Інцидент стався під час голосового спілкування з іншим гравцем. У момент, коли я розмовляв із товаришем у внутрішньоігровому войсі, до нашого каналу раптово приєднався гравець Матвій Левак.
Без запрошення він почав втручатися в розмову, перебивати, коментувати і провокувати на конфлікт.
Я спочатку спокійно та з повагою попросив його покинути канал, оскільки ми обговорювали питання, які його не стосувалися.
У відповідь я почув нецензурні образи, що були спрямовані особисто на мене. Після повторної спроби вирішити ситуацію адекватно, я зреагував емоційно — сказав кілька фраз із ненормативною лексикою.
Хочу підкреслити: мої слова не були реальними погрозами чи бажанням комусь нашкодити. Це була миттєва реакція на відверту зневагу, а не свідоме порушення правил.
Свідком ситуації був Майкл Майковіч, який може підтвердити, що спершу я діяв цілком адекватно, а конфлікт спровокував саме Матвій Левак.
Крім того, я — військовослужбовець Національної гвардії України.
Щодня, виконуючи свій обов’язок, я стою на сторожі безпеки громадян, дотримуюсь присяги й несу відповідальність перед народом України.
Тому, коли хтось демонструє зневагу або дозволяє собі хамство, навіть у віртуальному середовищі, я сприймаю це як приниження честі, до якої ставлюся дуже серйозно.
Водночас я усвідомлюю, що навіть у таких ситуаціях потрібно зберігати холоднокровність — чого, на жаль, того разу не зробив.
🔹 Визнання провини
Я не заперечую своєї провини. Так, я висловився грубо, і це було неправильно.
Проте підкреслюю, що моя реакція була емоційною відповіддю на відверту провокацію. Я не мав наміру реально погрожувати чи порушувати спокій будь-кого в грі.
Визнаю, що навіть військова витримка може дати збій, коли стикаєшся з безпідставною зневагою, однак я роблю з цього висновки й прошу шанс виправити ситуацію.
🔹 Моральний аспект і самоаналіз
Після блокування я серйозно переосмислив подію.
Служба у війську навчила мене відповідальності, але ця ситуація нагадала: контроль емоцій важливий у будь-яких обставинах, навіть під час гри.
Я визнаю, що мав виявити більше витримки й не піддаватися на провокації.
Для мене Ukraine GTA — не просто розвага, а частина українського інформаційного простору, де формується культура поведінки, спілкування та поваги.
Я хочу бути учасником цієї спільноти, який подає приклад, а не створює конфлікти.
🔹 Аргументи щодо пом’якшення покарання
- Провокація з боку іншого гравця.
Матвій Левак свідомо втрутився у розмову, провокував конфлікт і першим ужив нецензурну лексику. Моя реакція була емоційною відповіддю на його поведінку. - Відсутність попередніх порушень.
За весь час гри я ніколи не мав банів чи попереджень, завжди дотримувався правил і не створював конфліктів. - Щире визнання провини.
Я не заперечую, що припустився помилки. Прошу вибачення перед адміністрацією та спільнотою й запевняю, що подібне не повториться. - Надмірна суворість покарання.
Бан до 2042 року фактично означає довічне блокування, що не відповідає тяжкості порушення. - Позитивна репутація гравця.
Мій акаунт характеризується стабільною, неагресивною грою, участю у подіях і допомогою іншим гравцям. - Соціальний статус і присяга військовослужбовця.
Як військовослужбовець Національної гвардії України, я давав присягу народові України — захищати, боронити та забезпечувати спокій громадян своєї країни.
Для мене ці слова — не формальність, а життєвий принцип. Я завжди дію із почуттям честі, справедливості та поваги.
Проте хочу зазначити: якщо до мене звертаються адекватно — я завжди відповідаю з повагою, відкрито й доброзичливо. Але коли до мене, як це було з боку Матвія Левака, звертаються у грубій формі та з нецензурними словами, то я теж реагую відповідно, адже не можу спокійно сприймати відверту зневагу.
Це не є виправданням, а лише поясненням людської реакції, яку я тепер усвідомив і готовий повністю контролювати надалі.
🔹 Особисте ставлення до проєкту
Ukraine GTA — це проєкт, у який я вклав час, сили та щиру зацікавленість.
Це не просто гра, а платформа української культури, патріотизму й спільності, де кожен може відчути себе частиною великої спільноти.
Я поважаю працю команди, яка підтримує порядок, розвиває RP-контент і робить усе, щоб український сервер був прикладом для інших.
Саме тому мені особливо прикро опинитися в такій ситуації.
Я не прошу «списати» провину — я прошу другий шанс, щоб довести, що можу поводитися гідно, навіть у конфліктних моментах.
🔹 Прохання
З огляду на викладене вище, прошу адміністрацію та Вас особисто, пане Олеже Галицький, переглянути рішення щодо мого блокування та:
- Скоротити термін бану до справедливого строку (наприклад, 14 або 30 днів),
або - Повністю зняти блокування, враховуючи обставини інциденту, щирість каяття та мою службу на благо України.
Я готовий прийняти будь-яке рішення адміністрації, але щиро сподіваюся на розуміння та справедливість.
🔹 Завершення
Я щиро дякую адміністрації Ukraine GTA за Вашу працю, за підтримку порядку, справедливості та українського духу у грі.
Цей проєкт об’єднує людей, які люблять Україну, і я хочу залишатися його частиною.
Я розумію свою помилку, визнаю її й прошу про шанс довести, що зможу виправитися.
Як військовий, я знаю: справжня сила полягає не в агресії, а в здатності визнавати провину, робити висновки й ставати кращим.
З повагою,
=Марко Флоренс
(Гравець Ukraine GTA #06)
Дата подання апеляції: 19.10.2025
Контакт: Discord — [vladislav_alvarez]
Доказ покарання:Тиць
Подільський Край | 06
Майор | Служба Безпеки України м.Київ-[09.13.2024]-[10.01.2024]
Підполковник | Служба Безпеки України м.Київ-[10.01.2024]-[12.10.2024]
Полковник | Служба Безпеки України м.Київ -[12.10.2024]-[27.10.2024]
Куратор підрозділу ДБР -[12.10.2024]-[27.10.2024]
Полковник | Збройних Сил України [12.11.2024] - [25.11.2024]