Оскаржено Для Керівника проекту!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Флоренс

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
134
Реакції
46
Бали
33
Вік
14

📝 Оскарження бану

Від: Марко Флоренс (ID 6409)
Адресовано: Керівнику проєкту Ukraine GTA — Олегу Галицькому
Модератор, який видав бан: Ілля Репецький
Дата блокування: 23.03.2042
Причина: Погрози розправою
Суть звернення: Прошу переглянути рішення щодо мого блокування та розглянути можливість зменшення терміну або повного зняття бана.

🔹 Вступ​

Шановний пане Олеже Галицький,
звертаюся до Вас із повагою як до керівника проєкту Ukraine GTA, що об’єднує українських гравців і створює унікальний RP-простір, де панує взаємоповага, культура спілкування та відчуття єдності.

Я, Марко Флоренс (ID 6409), отримав блокування від адміністратора Іллі Репецького з причиною «Погрози розправою».
Моєю метою є не уникнення відповідальності, а чесне пояснення обставин інциденту, визнання своєї помилки та прохання розглянути можливість зменшення або зняття бану.

🔹 Опис ситуації​

Інцидент стався під час голосового спілкування з іншим гравцем. У момент, коли я розмовляв із товаришем у внутрішньоігровому войсі, до нашого каналу раптово приєднався гравець Матвій Левак.
Без запрошення він почав втручатися в розмову, перебивати, коментувати і провокувати на конфлікт.

Я спочатку спокійно та з повагою попросив його покинути канал, оскільки ми обговорювали питання, які його не стосувалися.
У відповідь я почув нецензурні образи, що були спрямовані особисто на мене. Після повторної спроби вирішити ситуацію адекватно, я зреагував емоційно — сказав кілька фраз із ненормативною лексикою.

Хочу підкреслити: мої слова не були реальними погрозами чи бажанням комусь нашкодити. Це була миттєва реакція на відверту зневагу, а не свідоме порушення правил.
Свідком ситуації був Майкл Майковіч, який може підтвердити, що спершу я діяв цілком адекватно, а конфлікт спровокував саме Матвій Левак.

Крім того, я — військовослужбовець Національної гвардії України.
Щодня, виконуючи свій обов’язок, я стою на сторожі безпеки громадян, дотримуюсь присяги й несу відповідальність перед народом України.
Тому, коли хтось демонструє зневагу або дозволяє собі хамство, навіть у віртуальному середовищі, я сприймаю це як приниження честі, до якої ставлюся дуже серйозно.
Водночас я усвідомлюю, що навіть у таких ситуаціях потрібно зберігати холоднокровність — чого, на жаль, того разу не зробив.

🔹 Визнання провини​

Я не заперечую своєї провини. Так, я висловився грубо, і це було неправильно.
Проте підкреслюю, що моя реакція була емоційною відповіддю на відверту провокацію. Я не мав наміру реально погрожувати чи порушувати спокій будь-кого в грі.
Визнаю, що навіть військова витримка може дати збій, коли стикаєшся з безпідставною зневагою, однак я роблю з цього висновки й прошу шанс виправити ситуацію.

🔹 Моральний аспект і самоаналіз​

Після блокування я серйозно переосмислив подію.
Служба у війську навчила мене відповідальності, але ця ситуація нагадала: контроль емоцій важливий у будь-яких обставинах, навіть під час гри.
Я визнаю, що мав виявити більше витримки й не піддаватися на провокації.

Для мене Ukraine GTA — не просто розвага, а частина українського інформаційного простору, де формується культура поведінки, спілкування та поваги.
Я хочу бути учасником цієї спільноти, який подає приклад, а не створює конфлікти.

🔹 Аргументи щодо пом’якшення покарання​

1. Провокація з боку іншого гравця.
    Матвій Левак свідомо втрутився у розмову, провокував конфлікт і першим ужив нецензурну лексику. Моя реакція була емоційною відповіддю на його поведінку.
  2. Відсутність попередніх порушень.
    За весь час гри я ніколи не мав банів чи попереджень, завжди дотримувався правил і не створював конфліктів.
  3. Щире визнання провини.
    Я не заперечую, що припустився помилки. Прошу вибачення перед адміністрацією та спільнотою й запевняю, що подібне не повториться.
  4. Надмірна суворість покарання.
    Бан до 2042 року фактично означає довічне блокування, що не відповідає тяжкості порушення.
  5. Позитивна репутація гравця.
    Мій акаунт характеризується стабільною, неагресивною грою, участю у подіях і допомогою іншим гравцям.
  6. Соціальний статус і присяга військовослужбовця.
    Як військовослужбовець Національної гвардії України, я давав присягу народові України — захищати, боронити та забезпечувати спокій громадян своєї країни.
    Для мене ці слова — не формальність, а життєвий принцип. Я завжди дію із почуттям честі, справедливості та поваги.
    Проте хочу зазначити: якщо до мене звертаються адекватно — я завжди відповідаю з повагою, відкрито й доброзичливо. Але коли до мене, як це було з боку Матвія Левака, звертаються у грубій формі та з нецензурними словами, то я теж реагую відповідно, адже не можу спокійно сприймати відверту зневагу.
    Це не є виправданням, а лише поясненням людської реакції, яку я тепер усвідомив і готовий повністю контролювати надалі.

🔹 Особисте ставлення до проєкту​

Ukraine GTA — це проєкт, у який я вклав час, сили та щиру зацікавленість.
Це не просто гра, а платформа української культури, патріотизму й спільності, де кожен може відчути себе частиною великої спільноти.

Я поважаю працю команди, яка підтримує порядок, розвиває RP-контент і робить усе, щоб український сервер був прикладом для інших.
Саме тому мені особливо прикро опинитися в такій ситуації.

Я не прошу «списати» провину — я прошу другий шанс, щоб довести, що можу поводитися гідно, навіть у конфліктних моментах.

🔹 Прохання​

З огляду на викладене вище, прошу адміністрацію та Вас особисто, пане Олеже Галицький, переглянути рішення щодо мого блокування та:

1. Скоротити термін бану до справедливого строку (наприклад, 14 або 30 днів),
    або
  2. Повністю зняти блокування, враховуючи обставини інциденту, щирість каяття та мою службу на благо України.

Я готовий прийняти будь-яке рішення адміністрації, але щиро сподіваюся на розуміння та справедливість.

🔹 Завершення​

Я щиро дякую адміністрації Ukraine GTA за Вашу працю, за підтримку порядку, справедливості та українського духу у грі.
Цей проєкт об’єднує людей, які люблять Україну, і я хочу залишатися його частиною.

Я розумію свою помилку, визнаю її й прошу про шанс довести, що зможу виправитися.
Як військовий, я знаю: справжня сила полягає не в агресії, а в здатності визнавати провину, робити висновки й ставати кращим.
З повагою,
=Марко Флоренс
(Гравець Ukraine GTA #06)
Дата подання апеляції: 19.10.2025
Контакт: Discord — [vladislav_alvarez]
Доказ покарання:Тиць

Подільський Край | 06
Майор | Служба Безпеки України м.Київ-[09.13.2024]-[10.01.2024]
Підполковник | Служба Безпеки України м.Київ-[10.01.2024]-[12.10.2024]
Полковник | Служба Безпеки України м.Київ -[12.10.2024]-[27.10.2024]
Куратор підрозділу ДБР -[12.10.2024]-[27.10.2024]
Полковник | Збройних Сил України [12.11.2024] - [25.11.2024]
Куратор підрозділу ССО [12.11.2024] - [25.11.2024]

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,054
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

Адміністрація уважно ознайомилася з Вашою апеляцією, описом ситуації та наданими аргументами. Ми цінуємо Вашу щирість, розгорнуте пояснення обставин події, а також Вашу службу у лавах Національної гвардії України.

Разом із тим, після внутрішньої перевірки фактів та перегляду матеріалів,
прийнято рішення — відмовити у повному знятті блокування і скоротити його до 31 дня.

Пояснення рішення

1. Характер порушення.
    Незалежно від провокацій чи емоційних обставин, погрози фізичною розправою (навіть у формі словесної агресії) розцінюються як одне з найтяжчих порушень правил проекту. Це стосується будь-яких висловлювань, що можуть нести натяк на насильство чи залякування.
  2. Позиція адміністрації.
    У Ukraine GTA категорично заборонено будь-які форми погроз, навіть у відповідь на образи. Система правил побудована так, щоб гравці в подібних ситуаціях зверталися до модераторів або Адміністрації для вирішення конфліктів, а не відповідали емоційно.
  3. Превентивна політика.
    Ми розуміємо, що Ви не мали наміру реально завдати шкоди, проте сама форма висловлювання порушує норми спільноти. Адміністрація не може створювати прецеденти, коли серйозні порушення пом’якшуються через «емоційність» чи провокації — це підірвало б авторитет правил.
  4. Відсутність пом’якшувальних підстав.
    Хоча у Вас не було попередніх порушень, сама тяжкість вчинку та його зміст не дозволяють скоротити строк блокування повністю.

Підсумок

Водночас адміністрація високо оцінює Ваше щире визнання провини та готовність змінюватися. Після завершення встановленого строку покарання Ви зможете повернутися до гри, дотримуючись усіх правил і зберігаючи приклад гідної поведінки, особливо як військовослужбовець і представник спільноти.
Блокування буде змінено на 31 день

Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі