Розглянуто Для Монтіпа або Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
507
Реакції
357
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Дрейк Хоффман
  2. Особистий нікнейм: Артур Шевченко
  3. Суть скарги:
    Вітаю. Рішення адміністрації 05 та 06 серверу дещо розійшлись .

08.01.2024 в період з 4:00 по 6:00 лідер ДКВС відбивав ВЧ разом з співробітником ЗСУ . Під час видбиття нападу на військову частину лідер ДКВС сідає на пасажирське сидіння автомобіля та починає стріляти . Ми викликали адміністратора , але адміністратор сказала подавати скаргу на форум. Я подати скаргу . Для того щоб зафіксувати айді гравця я вибіг за стіночку та забіг назад. Після подачі скарги адміністатор Машуля Громова відмовляє скаргу спираючись на те що порушень від нього не було виявлено . Я спробував довести що це є порушенням , але спраби були марні та ГА, ЗГА, ГС, ЗГС Держ вважають що уе порушенням не являється . Це стосується 05 серверу . Артем Скакун, Діана Скакун, Машуля Громова, Мартін Морган .

Сьогодні о 00:45 +- я використовував той ж самий баг лише на 06 сервері та в ролі того хто стріляв . Адміністратор Дрейк Хоффман видає мені покарання у вигляді варну за багоюз. Поспілкувавшись в адміністратором 06 він говоритьь що це рахується багоюзом так як я мав перевагу над ними в стрільбі ( по мені складно пробити урон) .

Поговоривши за це з ГС Держ та ГА 05 Артемом Скакуном та Машулею Громовою вони всеодно запевняють що це не рахується багоюзом та покарання на 06 видано не вірно .
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відео з 05 ( рішенням адміністратора порушень не виявлено ), відео з 06 ( за рішенням адміністратора порушення виявлено)
  5. Дата походження: 19.01.2024

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
Вітаю.

"Багоюз" - Це використання недоробки Ігрового Моду на свою користь чи розвагу, якщо ви використовуєте багоюз за для отримання переваги під час перестрілки, тоді ви можете отримати за це покарання.

1. Стрільба "вперед", "назад", коли застосовується анімація повороту гравця, сидячи в авто - не проходить шкода гравцю.
1725872271365.png

2. Стрільба через кришу - не проходить шкода гравцю.
1725872282504.png

3. Стрільба по гравцю який на пасажирському місці на мотоциклі прицілився - не проходить шкода гравцю.
4. Багоюз анімації ходьби, для пришвидшення ходьби, тощо.
5. Багоюз анімацій - не проходить шкода гравцю.
6. Багоюз "+С", присідання під час прицілення - не проходить шкода гравцю.
7. Простріл текстур - зарахування шкоди гравцю через текстуру.
8. Багоюз стрільби в системній зеленій зоні, тимчасовою стрільбою за допомогою перемикання зброї. (в більшості випадків деморган)

Розглянуто

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
Перерозгляд.

У зв'язку з тим, що на момент порушення не було чіткого правила, щодо вашої ситуації багоюзу - покарання буде знято.
Проте, наразі, було додано нове правило: 6.53. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі