♣Artur Faretti♣
D.Faretti my love <3
- Реєстрування
- 12 Січ 2024
- Дописи
- 507
- Реакції
- 357
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора: Дрейк Хоффман
- Особистий нікнейм: Артур Шевченко
- Суть скарги:
Вітаю. Рішення адміністрації 05 та 06 серверу дещо розійшлись .
08.01.2024 в період з 4:00 по 6:00 лідер ДКВС відбивав ВЧ разом з співробітником ЗСУ . Під час видбиття нападу на військову частину лідер ДКВС сідає на пасажирське сидіння автомобіля та починає стріляти . Ми викликали адміністратора , але адміністратор сказала подавати скаргу на форум. Я подати скаргу . Для того щоб зафіксувати айді гравця я вибіг за стіночку та забіг назад. Після подачі скарги адміністатор Машуля Громова відмовляє скаргу спираючись на те що порушень від нього не було виявлено . Я спробував довести що це є порушенням , але спраби були марні та ГА, ЗГА, ГС, ЗГС Держ вважають що уе порушенням не являється . Це стосується 05 серверу . Артем Скакун, Діана Скакун, Машуля Громова, Мартін Морган .
Сьогодні о 00:45 +- я використовував той ж самий баг лише на 06 сервері та в ролі того хто стріляв . Адміністратор Дрейк Хоффман видає мені покарання у вигляді варну за багоюз. Поспілкувавшись в адміністратором 06 він говоритьь що це рахується багоюзом так як я мав перевагу над ними в стрільбі ( по мені складно пробити урон) .
Поговоривши за це з ГС Держ та ГА 05 Артемом Скакуном та Машулею Громовою вони всеодно запевняють що це не рахується багоюзом та покарання на 06 видано не вірно . - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відео з 05 ( рішенням адміністратора порушень не виявлено ), відео з 06 ( за рішенням адміністратора порушення виявлено)
- Дата походження: 19.01.2024