Розглянуто Для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

sanya13ogik

Козак
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
18
Реакції
7
Бали
6
Вік
32
  1. Нікнейм адміністратора: Вікторія Кизима
  2. Особистий нікнейм: Русік Ухилянтович
  3. Суть скарги: Доброго Вечора шановна адміністрація сталась така дуже не приємна ситуація те що я саме більше боявся так це забанили мій акаунт в який було вкинуто багато грошей часу забанили по такі причині як образа проєкту але я граю на цьому проєкті не мало часу мені все подобається тоді чому я маю ображати проєкт? в який я граю в кидаю дуже багато грошей. Так вот ви маєте розуміти що на вулиці 21 століття та зломати акаунт щось підмонтувать немає
    Проблем так ось це сталось я создавав акаунт в тік тоці давно щоб виложувати про гру відео а в мого друга щось не виходило бо він за кордоном так ось ми домовились що я создаю ак але він буде 1 на нас двох так це було але через пару днів його за банили за купівля продаж за вірти він ні чо не виложував так як він був в бані я його видалив з акаунта але в його був доступ так як я не міняв пароль після чого воно зашло та зробило відео з образами проєкту та розрабів . після чого воно скинуло скрін того текста який він ж і сам зробив керівнику і мені прилітає бан на 6 ка і чсп заблокали основу твінк форум все поблочили . тому я дуже вибачаюсь що призошла така дуже не приємна ситуація я обіцяю що таке більше не повториця і хотівби щоб ви дали мені 2 шанс так як в мене не коли не було такого жорстокого покараня і дуже хотівби щоб ви мене розбанили якщо це можливо? так як в грі провів не мало часу сил скількі потратив грошей та і друзів там дуже багато мені реально не приємно що це сталось просто людина та обіжена на життя і на всіх він завідував що він в бані по дурістиці а я ні і він рішив зробити таке ... тому я думаю що можна дати мені шанс так як саме ценне що в мене було його вже забрали та виставили на аукцион тому я клянусь що більше такого не повториця так як я вже все поняв і осознав що лучше не кому не довіряти але грати гру яку я люблю і мені все подобаєтьця . ПРОШУ ПЕРЕДАТИ ДЛЯ ПАНА СЕРГІЯ якщо це можливо,...
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:13.09.2024р.

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Ми розуміємо, що ви вклали багато часу та ресурсів у свій акаунт, і вам неприємно, що сталася така подія. Однак, після уважного розгляду скарги й всіх наявних фактів, маємо наступне рішення:

Ви неодноразово порушували правила UKRAINE GTA, та мали за це тяжкі покарання. Незалежно від того, хто саме мав доступ до вашого акаунта(TikTok або у грі), відповідальність за дії, що виконуються з вашого акаунта, лежить на вас. Це стосується як негативних висловлювань про UKRAINE GTA, так і інших порушень.

Ми не можемо достовірно підтвердити, що дії, які призвели до блокування акаунта, були виконані іншою особою. Тому ви, як власник акаунта, повинні нести відповідальність за його безпеку, включаючи контроль за тим, хто має до нього доступ.

На жаль, розблокування акаунта неможливе. Для нас дуже важливо підтримувати належний рівень дисципліни та поваги, і це рішення прийнято з урахуванням усіх наданих фактів.

У майбутньому уважніше слідкуйте за своїми акаунтами, щоб уникнути подібних ситуацій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі