sanya13ogik
Козак
- Реєстрування
- 6 Січ 2023
- Дописи
- 18
- Реакції
- 7
- Бали
- 6
- Вік
- 32
- Нікнейм адміністратора: Вікторія Кизима
- Особистий нікнейм: Русік Ухилянтович
- Суть скарги: Доброго Вечора шановна адміністрація сталась така дуже не приємна ситуація те що я саме більше боявся так це забанили мій акаунт в який було вкинуто багато грошей часу забанили по такі причині як образа проєкту але я граю на цьому проєкті не мало часу мені все подобається тоді чому я маю ображати проєкт? в який я граю в кидаю дуже багато грошей. Так вот ви маєте розуміти що на вулиці 21 століття та зломати акаунт щось підмонтувать немає
Проблем так ось це сталось я создавав акаунт в тік тоці давно щоб виложувати про гру відео а в мого друга щось не виходило бо він за кордоном так ось ми домовились що я создаю ак але він буде 1 на нас двох так це було але через пару днів його за банили за купівля продаж за вірти він ні чо не виложував так як він був в бані я його видалив з акаунта але в його був доступ так як я не міняв пароль після чого воно зашло та зробило відео з образами проєкту та розрабів . після чого воно скинуло скрін того текста який він ж і сам зробив керівнику і мені прилітає бан на 6 ка і чсп заблокали основу твінк форум все поблочили . тому я дуже вибачаюсь що призошла така дуже не приємна ситуація я обіцяю що таке більше не повториця і хотівби щоб ви дали мені 2 шанс так як в мене не коли не було такого жорстокого покараня і дуже хотівби щоб ви мене розбанили якщо це можливо? так як в грі провів не мало часу сил скількі потратив грошей та і друзів там дуже багато мені реально не приємно що це сталось просто людина та обіжена на життя і на всіх він завідував що він в бані по дурістиці а я ні і він рішив зробити таке ... тому я думаю що можна дати мені шанс так як саме ценне що в мене було його вже забрали та виставили на аукцион тому я клянусь що більше такого не повториця так як я вже все поняв і осознав що лучше не кому не довіряти але грати гру яку я люблю і мені все подобаєтьця . ПРОШУ ПЕРЕДАТИ ДЛЯ ПАНА СЕРГІЯ якщо це можливо,... - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:13.09.2024р.