Відмовлено Для Спец адміністратора//

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Сер 2023
Дописи
365
Реакції
204
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Рафаель Тоширо
  2. Особистий нікнейм: Сенді Мілано
  3. Суть скарги: Вчера я залил жалобу, и мне отказал ГС, я написал жалобу на данного адмн, что администратор не правильно рассмотрел жалобу, на что мне ГА ответил что жалоба рассмотрела верно, я специально прикрепил «примітку» которая есть на форуме в разделе «база данных»
    Примітка: У випадку, якщо у вас немає доступу до бази даних СБУ і ви хочете переконатися, що в автомобілі знаходяться члени ворожого клану, ви можете запросити водія опустити вікна. Якщо водій відмовляється і намагається втекти, ви можете відкрити вогонь по колесам автомобіля (не до людини - це заборонено за правилами гри), щоб зупинити транспорт і продовжити Role Play процесс. Если посмотреть мой откат, там отчётливо видно что антон котик после того как попросил открыть окно сразу же начал стрелять по моему персонажу (что правилом запрещено)+ он не знал что там человек с клана с которым война(затонированные окна),по колёсам не было выпущено ни одной пули. + к этому он не продолжил РП процесс, он мог вытянуть меня с машины или хотя бы попробовать, но он просто решил расстрелять.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 31/05/24

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,331
Реакції
663
Бали
213
Вітаю.
Людина не починала відкривати вогонь без попередження, також не маючи бази даних, гравець підійшовши до вашого авто попросив відкрити вікно, ви проігнорували прохання, тільки тоді гравець відкрив по вам вогонь, якби не було війни кланів то гравець отримав би покарання за ДМ, ситуацію розглянуто вірно.
Відмова!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі