Русік Ухилянтович
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 30 Тра 2024
- Дописи
- 216
- Реакції
- 46
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:Паша Котик
- Особистий нікнейм:Русік Ухилянтович
- Суть скарги:
- Шановна адміністрація Ukraine GTA,
Звертаюсь до вас із проханням переглянути моє банування на сервері. Мене звати Русік Ухилянтович, і я визнаю свої помилки, через які був заблокований.
Я усвідомлюю, що порушив правила гри, і щиро шкодую про це. Зараз я розумію важливість дотримання правил та їх роль у забезпеченні справедливого і приємного ігрового середовища для всіх учасників. Мої дії були необдуманими, і я готовий зробити все можливе, щоб виправити свою поведінку.
Окрім цього, хочу зазначити, що за моєю діяльністю дуже багато слідкують адміністратори. Я розумію, що це може бути викликано моїми попередніми порушеннями, але запевняю, що в майбутньому докладатиму всіх зусиль, щоб грати чесно і відповідально. Я готовий співпрацювати з адміністрацією та іншими гравцями, щоб довести, що заслуговую на другий шанс.
Прошу вас розглянути моє прохання про розбан і дати мені можливість виправитися. Я дуже ціную ваш сервер і хочу продовжувати грати та спілкуватися з іншими гравцями у комфортній та дружній атмосфері.
З повагою, Русік Ухилянтович любить вас... - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:04.08.24