Відмовлено Для керівника коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Русік Ухилянтович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
216
Реакції
46
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Паша Котик
  2. Особистий нікнейм:Русік Ухилянтович
  3. Суть скарги:
  4. Шановна адміністрація Ukraine GTA,

Звертаюсь до вас із проханням переглянути моє банування на сервері. Мене звати Русік Ухилянтович, і я визнаю свої помилки, через які був заблокований.

Я усвідомлюю, що порушив правила гри, і щиро шкодую про це. Зараз я розумію важливість дотримання правил та їх роль у забезпеченні справедливого і приємного ігрового середовища для всіх учасників. Мої дії були необдуманими, і я готовий зробити все можливе, щоб виправити свою поведінку.

Окрім цього, хочу зазначити, що за моєю діяльністю дуже багато слідкують адміністратори. Я розумію, що це може бути викликано моїми попередніми порушеннями, але запевняю, що в майбутньому докладатиму всіх зусиль, щоб грати чесно і відповідально. Я готовий співпрацювати з адміністрацією та іншими гравцями, щоб довести, що заслуговую на другий шанс.

Прошу вас розглянути моє прохання про розбан і дати мені можливість виправитися. Я дуже ціную ваш сервер і хочу продовжувати грати та спілкуватися з іншими гравцями у комфортній та дружній атмосфері.

З повагою, Русік Ухилянтович любить вас...
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження:04.08.24

Русік Ухилянтович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
216
Реакції
46
Бали
31
забув дать скрін ось він тут

Вкладення

• photo_2024-08-04_14-28-47.jpg
    photo_2024-08-04_14-28-47.jpg
    553.8 Кб · Перегляди: 61

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
0
Реакції
1,848
Бали
213
Вітаю.

Вам уже надавалась додаткова спроба та вам було оскаржено рівно 10 діб тому було подібне оскарження вашого блокування до 4 - х діб - Оскарження

Оскарження відхилено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі