Розглянуто Для керівника пана Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Курт Вейн

Козак
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
58
Реакції
17
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм:Курт Вейн
  3. Суть скарги:
    Вітаю. Хочу звернути увагу на деякі проблеми з правилами. А саме їх відсутністю. Якими користуються гравці щоб була користь в їх сторону і не отримати покарання.

Декілька місяців тому я вперше спробував піти на аукціон контейнерів.
    Де дізнався від інших гравців що гравець під ніком Віталій Білов зі своїми знайомими скіпають конти.
    А саме ставили не реально високі ставки щоб їх не перебили інші гравці і ставють в афк.
    Так як в правилах немає за який час гравець має відкрити контейнер вони очікували глибокої ночі.
    Коли на сервері уже мало активних гравців в тому числі і могло не бути адміністрації. Вони виходили з зони, ставка злітала і спокійно відкривали контейнери за мінімальну ставку.
    Я зі своєю знайомою самі спробували вирішити дану проблему.
    Пізніше я звернувся до адміністрації і мені допомогли.
    На початках хтось з адміністрації був завжди присутній на аукціоні і примушували відкривати контейнери. Але вчора я знову вирішив піти на конти і бачу що ситуація повернулася.

Викликав адміна який керуючись правилами дійсно не міг мені допомогти.
    Тому що такого правила НЕМАЄ.
    А знаючи даного гравця і попередню ситуацію я можу тільки здогадатися чому цієї нові він стояв афк.
    Хоча коли зявився адміністратор то виявляється гравець присутній просто принципово не відкриває контейнера.
    І так ми простояли з ним до пів другої ночі.
    Я бачу то лише мене хвилює і більше нікого.
    Вважаю що дана проблема є важливою для усіх гравців які хочуть відкрити контейнер.
    Особисто я рідко буваю на контейнерах. Але ця ситуація не справедлива по відношенню до інших.

Прошу вас як керівника звернути увагу на дану проблему. Зробити правило щоб контейнери відкривали протягом 10 хв після завершення часу ставки.

Звісно деякі докази надаю. Відео то ситуація цієї ночі. скріни то попередні випадки.
    І можете запитати адміністрацію що я уже з цим питанням звертався.

І доречі я щось не впевнений що хтось поніс покарання за скіпання контів.
    Хоча не відомо скільки гравці заробили грошей за той час поки користувалися даною схемою.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:21.11.25

Вкладення

• mta-screen_2025-07-16_02-50-38.png
    mta-screen_2025-07-16_02-50-38.png
    978.2 Кб · Перегляди: 47
  • mta-screen_2025-07-17_01-23-43.png
    mta-screen_2025-07-17_01-23-43.png
    779.9 Кб · Перегляди: 46
  • mta-screen_2025-07-17_01-24-05.png
    mta-screen_2025-07-17_01-24-05.png
    1.2 Mб · Перегляди: 45

Курт Вейн

Козак
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
58
Реакції
17
Бали
11
  1. Дата походження:21.11.25 місяць не вірно ввів. 21.10.25

Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
154
Реакції
26
Бали
33
Так як ця особа чисто мені на контейнерах робить завжди пакості хочу зауважити, це бивший Вагов який змінив нік нейм, на Курт Вейн, я його тільки узнав за його голоском, але як він тут описує я постійно щось порушую, а він біленький пушистий приходить і тільки скаржиться, що ми такі погані, то якщо переглянути дану особу по порушенням, неодноразово скіпав контейнери, чи набивав ставку принципово не тільки мені, а й тим хто з ним конфліктує, а також подружка його Віола Тарасюк яка бігала разом з ним, принципово мої контейнери перебивали хвостиком, такий обіжений хлопчик який підстрікає завжди на провокацію, а потім біжить та жаліється на форумі ну то ладно, в свою чергу хочу сказати всі гравці які мене знають я ЗАВЖДИ, кажу ще раз ЗАВЖДИ відкриваю яку ціну б не ставив, но тут вибачаюсь, але по факту вчора цей ПРАВИЛЬНИЙ гравець, прибіг до мене зі своєю подружкою, я як зрозумів жінкою, почали мене провокувати у чаті це чудово видно по його скарзі тиц, набили також мені ставки на все що я ставив, а саме 2 контейнера, та стояли посміхались, в свою чергу я не хотів при ньому відчиняти, щоб не чути слово як вони полюбляють казати (хахаха лох), як це було з Тарасюк якою він раніше бігав, я просто стояв чекав коли воно піде займатись своїми справами, але клоунада не завершилась, стояв наді мною 2 години ( 2 години та ще й жалівся адмінам щоб я відчиняв ), після чого до мене підлітає Кейт Коваленко, та каже відчиняйте, що це за прикази до гравців, каже на вас гравці жаліються, але я бачив тільки цього красеня, тобто постояли вдвох побалакали, вирішили що я повинен щось по приказу їх робити , чого я і сказав коли захочу тоді і відчиню ( правил нема що я повинен щось по вашому приказу робити ), якщо буде скіп, чи вихід, система вже змінилась контейнер пропаде, та я понесу покарання тобто вихід WARN або деморган, після чого я учора десь о другій ночі його відкрив та побачив у віп чаті насмішки знову, ( хахаха я думав до рестарту стояти будемо ). Тобто дана особа принципово мені пакостить на данному сервері, та біжить на форум, щоб мене частіше відкидали, а те що він порушує мені відкази у скаргах недостатньо доказів, навіть коли афк на рибалці стою та воно мене вбиває тиц , я також підтримую цю ідею як було раніше 1 людина на 1 контейнер, та коли відчиняє щоб не бачили що випадає, бо йде багато насмішок та провокацій, ще було б чудово як би той хто набиває та перестає ставити ставку принципово, роблячи як ці Тарасюк та Вейн, з їх балансу так як вони брали участь в ставках але не забрали контейнер бо ( коштів не вистачило чи ще щось ) знімався якийсь %, тобто -20% від ставки, щоб не було цих перебивань та насмішок. Або бьються до кінця або не роблять цю клоунаду.

Варя Квітка

Поважний гравець
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
145
Реакції
182
Бали
48
Монополії не буде, пане Білов ) Всі знають як ви відкриваєте контейнери, не даючи жодного шансу новим, та і взагалі іншим, гравцям. Приходячи на контейнери, ведіть себе достойно, а не те, чим ви займаєтесь, висуваючи якісь свої моральні принципи по типу : нехай вони відійдуть звідси ,тоді відкрию. Це вже пахне якимось булінгом. Помітно що ти вкотре намагаєшся зробити з себе жертву. Але факт лишається фактом - провокації, насмішки і набив ставок ідуть саме з твоєї сторони принципово.

Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
154
Реакції
26
Бали
33
Да да нікому шансів не даю, стою на 2 контах вже місяць шансів з 12 ніукого нема вірю вірю ...

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець.

Головною адміністрацією було ініційовано перегляд правил гри щодо ставок на контейнерах аби зробити їх більш чіткими та зрозумілими, та уникнути суперечок. Найближчим часом мають відбутись відповідні зміни. Ваше звернення передано керівництву.

Щодо ваших обвинувачень на адресу гравця Віталій Білов, разом з головним адміністратором було перевірено його ставки та жодного скіпу не виявлено. В той же час, гравцю не заборонено відкривати контейнер через певний час аби ніхто не побачив його виграш. Ви маєте право відкрити контейнер пізніше, але не маєте права його скіпати. Такі випадки перевіряються адміністрацією на випадок шахрайства.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі