Так як ця особа чисто мені на контейнерах робить завжди пакості хочу зауважити, це бивший Вагов який змінив нік нейм, на Курт Вейн, я його тільки узнав за його голоском, але як він тут описує я постійно щось порушую, а він біленький пушистий приходить і тільки скаржиться, що ми такі погані, то якщо переглянути дану особу по порушенням, неодноразово скіпав контейнери, чи набивав ставку принципово не тільки мені, а й тим хто з ним конфліктує, а також подружка його Віола Тарасюк яка бігала разом з ним, принципово мої контейнери перебивали хвостиком, такий обіжений хлопчик який підстрікає завжди на провокацію, а потім біжить та жаліється на форумі ну то ладно, в свою чергу хочу сказати всі гравці які мене знають я ЗАВЖДИ, кажу ще раз ЗАВЖДИ відкриваю яку ціну б не ставив, но тут вибачаюсь, але по факту вчора цей ПРАВИЛЬНИЙ гравець, прибіг до мене зі своєю подружкою, я як зрозумів жінкою, почали мене провокувати у чаті це чудово видно по його скарзі
тиц, набили також мені ставки на все що я ставив, а саме 2 контейнера, та стояли посміхались, в свою чергу я не хотів при ньому відчиняти, щоб не чути слово як вони полюбляють казати (хахаха лох), як це було з Тарасюк якою він раніше бігав, я просто стояв чекав коли воно піде займатись своїми справами, але клоунада не завершилась, стояв наді мною 2 години ( 2 години та ще й жалівся адмінам щоб я відчиняв ), після чого до мене підлітає Кейт Коваленко, та каже відчиняйте, що це за прикази до гравців, каже на вас гравці жаліються, але я бачив тільки цього красеня, тобто постояли вдвох побалакали, вирішили що я повинен щось по приказу їх робити , чого я і сказав коли захочу тоді і відчиню ( правил нема що я повинен щось по вашому приказу робити ), якщо буде скіп, чи вихід, система вже змінилась контейнер пропаде, та я понесу покарання тобто вихід WARN або деморган, після чого я учора десь о другій ночі його відкрив та побачив у віп чаті насмішки знову, ( хахаха я думав до рестарту стояти будемо ). Тобто дана особа принципово мені пакостить на данному сервері, та біжить на форум, щоб мене частіше відкидали, а те що він порушує мені відкази у скаргах недостатньо доказів, навіть коли афк на рибалці стою та воно мене вбиває
тиц , я також підтримую цю ідею як було раніше 1 людина на 1 контейнер, та коли відчиняє щоб не бачили що випадає, бо йде багато насмішок та провокацій, ще було б чудово як би той хто набиває та перестає ставити ставку принципово, роблячи як ці Тарасюк та Вейн, з їх балансу так як вони брали участь в ставках але не забрали контейнер бо ( коштів не вистачило чи ще щось ) знімався якийсь %, тобто -20% від ставки, щоб не було цих перебивань та насмішок. Або бьються до кінця або не роблять цю клоунаду.