Роберт Рокс
Поважний гравець
- Реєстрування
- 27 Тра 2023
- Дописи
- 323
- Реакції
- 230
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Кріс Ханзо
- Особистий нікнейм: Роберт Рокс
- Суть скарги: Шановне керівництво проекту звертаюсь до Вас з приводу системних порушень на ловлі майна і недбалого забезпечення рівних умов для всіх учасників проекту зі сторони адміністрації. Я не стверджую що це блат, бо для цього потрібні докази, але по факту кожного разу коли відбувається ловля бізнесів вбивали мене та інших учасників з тим, щоб зловили ті хто ведуть нечесну гру. Формально гравців, які здійснювали ДМ відкинували, але це робилось не своєчасно і не вирішувало головної проблеми - рівних умов ловлі для всіх учасників. Деякі гравці використовують змову з іншими для того щоб, останні затулили всіх конкурентів щоб позбутись їх і безперешкодно зловити бізнес. І саме від роботи адміністрації залижить забезпечення порядку і умов! І перш за все від організації роботи ГА. Бо ми як гравці повністю залежимо в цьому від адміністрації, і коли адміністрація робить свою роботу недобросовісно з тих чи інших причин, і коли це несе системний х-р, то в результаті отримують збитки як учасники так проект в цілому. Вдумайтесь, кожного разу коли я приймав участь в ловлі бізнесів мене вбивали, і таке саме відбувалось в інших локаціях, тому це вже системно відбувається, гравці між собою говорять про те, що неможливо зловити бізнес без блату або змови та ДМ! Хіба це правильно? Що нам з того, що якихось осіб яких замовили відкинуть за ДМ, якщо нам не дали можливості прийняти участь і вбили, а змовники досягнули мети. На мою думку за це несуть відповідальність перш за все адміністрація, яке не забезпечила рівні умови з тих чи інших причин. Прошу вжити заходів та вирішити питання! А також здійснити повну перевірку тих, які через замовлений ДМ зловили бізнеси. З повагою Роберт Рокс!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
- Дата походження: 11.08.2024
Останнє редагування: