Розглянуто Для керівника проекту, власника \ Відсутність рівних можливостей при ловлі майна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Кріс Ханзо
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: Шановне керівництво проекту звертаюсь до Вас з приводу системних порушень на ловлі майна і недбалого забезпечення рівних умов для всіх учасників проекту зі сторони адміністрації. Я не стверджую що це блат, бо для цього потрібні докази, але по факту кожного разу коли відбувається ловля бізнесів вбивали мене та інших учасників з тим, щоб зловили ті хто ведуть нечесну гру. Формально гравців, які здійснювали ДМ відкинували, але це робилось не своєчасно і не вирішувало головної проблеми - рівних умов ловлі для всіх учасників. Деякі гравці використовують змову з іншими для того щоб, останні затулили всіх конкурентів щоб позбутись їх і безперешкодно зловити бізнес. І саме від роботи адміністрації залижить забезпечення порядку і умов! І перш за все від організації роботи ГА. Бо ми як гравці повністю залежимо в цьому від адміністрації, і коли адміністрація робить свою роботу недобросовісно з тих чи інших причин, і коли це несе системний х-р, то в результаті отримують збитки як учасники так проект в цілому. Вдумайтесь, кожного разу коли я приймав участь в ловлі бізнесів мене вбивали, і таке саме відбувалось в інших локаціях, тому це вже системно відбувається, гравці між собою говорять про те, що неможливо зловити бізнес без блату або змови та ДМ! Хіба це правильно? Що нам з того, що якихось осіб яких замовили відкинуть за ДМ, якщо нам не дали можливості прийняти участь і вбили, а змовники досягнули мети. На мою думку за це несуть відповідальність перш за все адміністрація, яке не забезпечила рівні умови з тих чи інших причин. Прошу вжити заходів та вирішити питання! А також здійснити повну перевірку тих, які через замовлений ДМ зловили бізнеси. З повагою Роберт Рокс!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження: 11.08.2024

Останнє редагування:

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
Крім того, прошу здійснювати вимогу для тих, хто зловив бізнес викладати свій відкат на загал, щоб кожен з учасників бачив, що все було чесно. Так як ходять чутки по серверу, що не добросовісні гравці викорстовують якийсь софт для нечесної ловлі майна, так як є такі які попри велику конкуренцію ловлять надто часто, що викликає велику підозру.

Останнє редагування:

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Свою пропозицію можете надіслати в відповідний розділ - click

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі