Хамуля Бездарь
??????? ? ?? ?????
- Реєстрування
- 20 Лип 2023
- Дописи
- 50
- Реакції
- 115
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: Люсьєн Грівз та інші адміністратори
- Особистий нікнейм: Хамуля Бездарь
- Суть скарги: 1. Не компетентний адміністратор ГС НЕОФ , людина дуже рідно виходить на звязок з простими гравцями ,ставлення від ГС НЕОФ максимально холодне , та може зовсі не відповідати просто проігнорувати , не знає правил про неоф які повинен знати . 2.Сприводу капта який проходив 06.04.2024 , є багато відео-доказів де людина порушувала правила битви за картель , ЗГС НЕОФ говорила що там є порушення, і картель буде переданий нам , але потім щось помінялось , потім сказали що картель отдавати не будуть тому що , змінились які правила капта , людину не визвали на провірку , не знаю чи запросили откат з його сторони , на мою думку людина використовує сторонє ПО , або я не знаю як це назвать , а адміністрація нічого з цим не робить . Нік нейм порушника Андрюха Самосвал #15367
- Адміністрація в праві передати Картель стороні, що програла, у разі якщо сторона яка перемогла порушила правила "Битви за картель" на розсуд Головного Слідкуючого Неофіційних організацій
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Слова ЗГС НЕОФ , Порушення капта , Игнор , Не знание правил
- Дата походження: 10.04.24