Розглянуто Для керівника/Cпец.Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хамуля Бездарь

?‌?‌?‌?‌?‌?‌?‌ ?‌ ?‌?‌ ?‌?‌?‌?‌?‌
Реєстрування
20 Лип 2023
Дописи
50
Реакції
115
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора: Люсьєн Грівз та інші адміністратори
  2. Особистий нікнейм: Хамуля Бездарь
  3. Суть скарги: 1. Не компетентний адміністратор ГС НЕОФ , людина дуже рідно виходить на звязок з простими гравцями ,ставлення від ГС НЕОФ максимально холодне , та може зовсі не відповідати просто проігнорувати , не знає правил про неоф які повинен знати . 2.Сприводу капта який проходив 06.04.2024 , є багато відео-доказів де людина порушувала правила битви за картель , ЗГС НЕОФ говорила що там є порушення, і картель буде переданий нам , але потім щось помінялось , потім сказали що картель отдавати не будуть тому що , змінились які правила капта , людину не визвали на провірку , не знаю чи запросили откат з його сторони , на мою думку людина використовує сторонє ПО , або я не знаю як це назвать , а адміністрація нічого з цим не робить . Нік нейм порушника Андрюха Самосвал #15367
  4. Адміністрація в праві передати Картель стороні, що програла, у разі якщо сторона яка перемогла порушила правила "Битви за картель" на розсуд Головного Слідкуючого Неофіційних організацій
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Слова ЗГС НЕОФ , Порушення капта , Игнор , Не знание правил
  6. Дата походження: 10.04.24

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Протягом доби буде надано відповідь!

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Стосовни битви за картель, після додаткових перевірок, було виявлено, що дійсно було порушенно декілька правил,та було вирішено передати картель клану "GOPNIKI"
Стосовно ГС неоф, я особисто проведу бесіду з адміністратором та наполяжу на вивченні всіх норм та правил неоф організацій, щоб надалі подібне не повторювалось.
За що приношу свої вибачення, та виправлення ситуації.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі