- Реєстрування
- 5 Лип 2023
- Дописи
- 358
- Реакції
- 403
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Адам Міцкевич
- Суть скарги: Звертаюсь до старшної адміністрації та головної з проханням розгляду мого повідомлення:
Я у сфері керівництва організації вже більше 1 року, за цей великий період, я мав досить велику кількість різних керівних посадах, де не раз доводив свою компетентність у цій сфері, вміння працювати та керувати не зважаючи на мій вік
Хочу детальніше розповісти про свої посади:
Зам лідер ДКВС
Зам лідер НПУ Д
Зам лідер ВРУ
Лідер ЗМІ
Лідер МОЗ К
Зам лідер СБУ К
Лідер ДКВС
Лідер УЗ
Адміністратор серверу
Зам НПУ К
Зам лідер НПУ Х
Лідер НПУ Х
Зам НПУ К
Це досить великий список, де я не раз доводив що я маю лідерскі навички, що я можу і вмію незалежно від свого віку розвивати організацію, нещодавно (Приблизно 2 тижня тому) Я зробив декілька помилок за що мене було знято (Хоча я вважаю що без наявних доказів), але люди без помилок вони не люди, незважаючи на свої помилки, Мене знає більшість адміністраторів, які можуть підтвердити що я компетентний у своїй роботі і гарно справляюсь із різними посадами,
Особовий склад завжди казав що я найркащий оскільки завжди робив системи легкі і зручні, коли мене зняли з Зам НПУ К то по їх словах у них був траур оскільки знявся кращий полковник, це все доводить що я знаюсь у цій сфері, і можу розвивати фракції, і потребую тільки дозволу від вас, Головної адміністрації серверу,
Я сам був адміном, працював з вами, да і ви завжди думаю бачили мою роботу, і без сумнівів знаєте як я завжди працював, можна глянути мої звіти, поспілкуватись з адміністрацією, моїми колишніми працівниками
Зараз, я не впевнений що мої слова чогось коштують, оскільки за новими правилами виключення для мого віку не будуть, але я сподіваюсь на гарну відповідь від Віті, і ну можливо навіть виключення на заступника, щоб ще раз довести свої слова на практиці
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 20.052025
Останнє редагування модератором: