Розглянуто Для керівництва (ГА, ГС Держ і так далі)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Міцкевич

Заступник НПУ / ІП | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
359
Реакції
403
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Адам Міцкевич
  3. Суть скарги: Звертаюсь до старшної адміністрації та головної з проханням розгляду мого повідомлення:
З не давнього часу, на нашому сервері вступили нові правила для лідерів та заступників, а саме віком 17+ (Виключення до 16), після чого я більше не зміг бути заступником не говорючи вже про лідераство організації, тому прошу розглянути певні факти моєї колишньої роботи, і можливо перерозглянути минулі відповіді з можливістю надання мені права обіймати певні керівні посади (Мається на увазі заступник лідеа організації)

Я у сфері керівництва організації вже більше 1 року, за цей великий період, я мав досить велику кількість різних керівних посадах, де не раз доводив свою компетентність у цій сфері, вміння працювати та керувати не зважаючи на мій вік

Хочу детальніше розповісти про свої посади:
Зам лідер ДКВС
Зам лідер НПУ Д
Зам лідер ВРУ
Лідер ЗМІ
Лідер МОЗ К
Зам лідер СБУ К
Лідер ДКВС
Лідер УЗ
Адміністратор серверу
Зам НПУ К
Зам лідер НПУ Х
Лідер НПУ Х
Зам НПУ К

Це досить великий список, де я не раз доводив що я маю лідерскі навички, що я можу і вмію незалежно від свого віку розвивати організацію, нещодавно (Приблизно 2 тижня тому) Я зробив декілька помилок за що мене було знято (Хоча я вважаю що без наявних доказів), але люди без помилок вони не люди, незважаючи на свої помилки, Мене знає більшість адміністраторів, які можуть підтвердити що я компетентний у своїй роботі і гарно справляюсь із різними посадами,

Особовий склад завжди казав що я найркащий оскільки завжди робив системи легкі і зручні, коли мене зняли з Зам НПУ К то по їх словах у них був траур оскільки знявся кращий полковник, це все доводить що я знаюсь у цій сфері, і можу розвивати фракції, і потребую тільки дозволу від вас, Головної адміністрації серверу,

Я сам був адміном, працював з вами, да і ви завжди думаю бачили мою роботу, і без сумнівів знаєте як я завжди працював, можна глянути мої звіти, поспілкуватись з адміністрацією, моїми колишніми працівниками

Зараз, я не впевнений що мої слова чогось коштують, оскільки за новими правилами виключення для мого віку не будуть, але я сподіваюсь на гарну відповідь від Віті, і ну можливо навіть виключення на заступника, щоб ще раз довести свої слова на практиці

1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  2. Дата походження: 20.052025

Останнє редагування модератором:

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253

Доброго часу доби!

Винятки по віку для призначення на 11–12 ранги міністерств МВС, МЮ, МО можливі максимум до 16 років.
Натомість ми можемо запропонувати вам посаду на 11 ранзі в одній з організацій міністерства ЦО.

Для детального обговорення зв’яжіться зі мною в Telegram: @timurrrxx

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Відповідь буде надана в телеграмі від ЗГС ГС Держ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі