Розглянуто Для пане Керівника,та Срец Адмін.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Оногі

Поважний гравець
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
445
Реакції
169
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Дмитро Оногі 62502.
2. Нікнейм адміністратора: Денис Річезе, Михаїл Шарутин.
3. Суть скарги:
Вітаю, шановне Керівництво!

Пишу Вам напряму з питання щодо анімацій за донат/преміум.

Можливо, я щось не до кінця розумію, тому хотів би отримати роз'яснення щодо їх використання.

На жаль, звернутися через адміністрацію мені не вдалося. Я викликав адміністратора 4–5 разів та тривалий час очікував відповіді, проте допомоги так і не отримав.
Також хотів би запропонувати переглянути систему оцінювання відповідей адміністрації.

На мою думку, було б корисно враховувати відгуки гравців, адже саме вони можуть об'єктивно оцінити якість наданої допомоги.

Окремо прошу звернути увагу на роботу адміністрації та, за можливості, вжити заходів для покращення взаємодії з гравцями.

Дякую за приділений час та сподіваюся на відповідь.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1000011738.jpg

1000011739.jpg

1000011741.jpg
1000011742.jpg
1000011743.jpg
1000011744.jpg
1000011745.jpg

5. Дата порушення: 02.06.26

Вкладення

• 1000011740.jpg
    1000011740.jpg
    107.7 Кб · Перегляди: 12
  • 1000011742.jpg
    1000011742.jpg
    106.5 Кб · Перегляди: 15

Ден Річезе

Модератор | Північна Україна
Модератор
Реєстрування
25 Бер 2024
Дописи
230
Реакції
84
Бали
73
Вітаю, в мережі було 2 адміністратора, і саме тоді був час пік коли було багато репортів,адміністрація була навантажена, ваше перше запитання в репорт було поставлено не коректно, і ми вам відповіли саме так, стосовно преміум анімацій ми надали вам коротку та правильну відповідь на ваше запитання «як використати»
Очікуємо відповідь від керівництва!

Дмитро Оногі

Поважний гравець
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
445
Реакції
169
Бали
103
Вітаю.

Я нікого не звинувачую та розумію, що під час великого навантаження адміністрація фізично не встигає відповідати на всі репорти. Проте хочу звернути увагу на саму якість відповідей.

Якщо для досвідченого гравця коротка відповідь може бути зрозумілою, то для новачків вона часто не дає повного розуміння, що саме потрібно робити. У моєму випадку відповідь на запитання щодо преміум-анімацій була надто короткою, через що я так і не зрозумів принцип їх використання,через преміум.

Також хотів би поставити питання керівництву щодо нестачі адміністрації на сервері. У години пік кількість репортів дуже велика, а адміністраторів недостатньо для якісної допомоги всім гравцям. Через це відповіді стають формальними або гравці взагалі не отримують необхідної консультації.

Прошу керівництво звернути увагу на цю ситуацію та розглянути можливість покращення системи підтримки гравців. На мою думку, варто або збільшити кількість активної адміністрації, або переглянути формат відповідей у репортах, щоб вони були більш зрозумілими для нових гравців.

Хотілося б, щоб система допомоги працювала так само якісно, як це було раніше.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Преміум анімації використовуються так само як і звичайні.
Ви купуєте у будь якому магазині одягу, анімацію за донат, потім для зручності можете її додати до радіального меню "О"(англ) - Персонаж - Мої анімції - Вам потрібно вибрати анімації та додати до "Обраних".

Важливо! Для того щоб використовувати преміум анімації, вам потрібно придбати VIP статус хочаб на 1 день.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі