Дмитро Оногі
Поважний гравець
- Реєстрування
- 4 Січ 2024
- Дописи
- 445
- Реакції
- 169
- Бали
- 103
1. Ваш нікнейм: Дмитро Оногі 62502.
2. Нікнейм адміністратора: Денис Річезе, Михаїл Шарутин.
3. Суть скарги:
Вітаю, шановне Керівництво!
Пишу Вам напряму з питання щодо анімацій за донат/преміум.
Можливо, я щось не до кінця розумію, тому хотів би отримати роз'яснення щодо їх використання.
На жаль, звернутися через адміністрацію мені не вдалося. Я викликав адміністратора 4–5 разів та тривалий час очікував відповіді, проте допомоги так і не отримав.
Також хотів би запропонувати переглянути систему оцінювання відповідей адміністрації.
На мою думку, було б корисно враховувати відгуки гравців, адже саме вони можуть об'єктивно оцінити якість наданої допомоги.
Окремо прошу звернути увагу на роботу адміністрації та, за можливості, вжити заходів для покращення взаємодії з гравцями.
Дякую за приділений час та сподіваюся на відповідь.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 02.06.26
2. Нікнейм адміністратора: Денис Річезе, Михаїл Шарутин.
3. Суть скарги:
Вітаю, шановне Керівництво!
Пишу Вам напряму з питання щодо анімацій за донат/преміум.
Можливо, я щось не до кінця розумію, тому хотів би отримати роз'яснення щодо їх використання.
На жаль, звернутися через адміністрацію мені не вдалося. Я викликав адміністратора 4–5 разів та тривалий час очікував відповіді, проте допомоги так і не отримав.
Також хотів би запропонувати переглянути систему оцінювання відповідей адміністрації.
На мою думку, було б корисно враховувати відгуки гравців, адже саме вони можуть об'єктивно оцінити якість наданої допомоги.
Окремо прошу звернути увагу на роботу адміністрації та, за можливості, вжити заходів для покращення взаємодії з гравцями.
Дякую за приділений час та сподіваюся на відповідь.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 02.06.26