Розглянуто Дмитро Мінур / Випрошування документів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
44
Реакції
15
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Мінур
  2. Особистий нікнейм: Дімон Лютий
  3. Суть скарги: Випрошує документи для достовірності віку. А хотя адміністратори немають права просити документи в інших людей тим паче неповнолітніх. Це вже являється порушенням закону про особисту інформацію. Також я відмовився на давати документи і мене було зняти з посади Полковника ЗСУ. Детальніше: Об'ясню ситуацію. Я Дімон Лютий-Колишній Полковник ЗСУ. Простояв 2 дні. Вчора ходжу по ВЧ. І до мене телепортується Адміністратор 06 серверу Дмитро Мінур. Він на мене почав так домовити наїджати і казати як правильно Дмитро, чи Дімон Лютий. Я йому написав в оффтоп: Як зручно так і правильно. Потім він приєднався в ГС де сидів інший Полковник Артем Дарк, і Генерал Володимер Галицький. Пан Мінур на мене почав кричати що в мене НОН РП нік. І з грубістю запитав мій вік. Я відповів як є "14" Він сказав не вірю і запросив паспорт. В мене паспорту немає. Так як 14 це не вік коли веже 100% має бути паспорт а всього лиш мінімальний вік для нього. Він почав просити в мене інші документи. Хотя на це я не давав згоди. Бо я МАЮ право не розголошувати людям котрих я не знаю і не довіряю свої документи. Якіми б вони не були. Він пригрозив що зніме мене з посади і так і зробив. Скажіть прошу не проігноруйте це. Чи правильно він поступив. Адміни ж не мають право питати документи і вторгатися в особисті речі інших НЕПОВНОЛІТНІХ Людей Будь-ласка. Не проігноруйте це
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказа у вигляді фрапсу чи ще чогось немає. Але є свідки. Це Полковник ЗСУ-Артем Дарк. І Генерал ЗСУ-Володимер Галицький
  5. Дата походження: 10.06.2024

Вікторія Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
562
Реакції
373
Бали
68
Вітаю!

Переглянувши всі докази від адміністратора та провівши з вами бесіду можу винести вердикт:
З адміністратором буде проведена сувора розмова на рахунок його повноважень в даному питанні, ще раз просимо вибачення за цю ситуацію і дякуємо за розуміння. Вас буде повернуто на 9 ранг у фракції ЗСУ з можливістю встати на вищі ранги в майбутньому
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі