Дмитрій Створський
Козак
- Реєстрування
- 11 Тра 2023
- Дописи
- 44
- Реакції
- 15
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Дмитро Мінур
- Особистий нікнейм: Дімон Лютий
- Суть скарги: Випрошує документи для достовірності віку. А хотя адміністратори немають права просити документи в інших людей тим паче неповнолітніх. Це вже являється порушенням закону про особисту інформацію. Також я відмовився на давати документи і мене було зняти з посади Полковника ЗСУ. Детальніше: Об'ясню ситуацію. Я Дімон Лютий-Колишній Полковник ЗСУ. Простояв 2 дні. Вчора ходжу по ВЧ. І до мене телепортується Адміністратор 06 серверу Дмитро Мінур. Він на мене почав так домовити наїджати і казати як правильно Дмитро, чи Дімон Лютий. Я йому написав в оффтоп: Як зручно так і правильно. Потім він приєднався в ГС де сидів інший Полковник Артем Дарк, і Генерал Володимер Галицький. Пан Мінур на мене почав кричати що в мене НОН РП нік. І з грубістю запитав мій вік. Я відповів як є "14" Він сказав не вірю і запросив паспорт. В мене паспорту немає. Так як 14 це не вік коли веже 100% має бути паспорт а всього лиш мінімальний вік для нього. Він почав просити в мене інші документи. Хотя на це я не давав згоди. Бо я МАЮ право не розголошувати людям котрих я не знаю і не довіряю свої документи. Якіми б вони не були. Він пригрозив що зніме мене з посади і так і зробив. Скажіть прошу не проігноруйте це. Чи правильно він поступив. Адміни ж не мають право питати документи і вторгатися в особисті речі інших НЕПОВНОЛІТНІХ Людей Будь-ласка. Не проігноруйте це
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказа у вигляді фрапсу чи ще чогось немає. Але є свідки. Це Полковник ЗСУ-Артем Дарк. І Генерал ЗСУ-Володимер Галицький
- Дата походження: 10.06.2024