Відмовлено Домініка Юрчишин // без причини відмова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акено_Токеро

Кохаю Мар*яну
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
7
Реакції
29
Бали
16
1. Ваш нікнейм: Акено Токеро
2. Нікнейм порушника: Домініка Юрчишин
3. Суть скарги: Ось дні 3 назад создав акк хотів прийти в МОЗ пройшов набір стояв чекав , чекав і тут вона виходе я кажу а набір а вона каже не довіра...
4. Доказ порушення (скриншот/відео): https://files.catbox.moe/e4bikt.png
5. Дата порушення: 24.11.2025

Домініка Еріксен

Модератор | Центральна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
26 Сер 2023
Дописи
131
Реакції
98
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Акено Токеро
2. Нікнейм порушника: Домініка Юрчишин
3. Суть скарги: Ось дні 3 назад создав акк хотів прийти в МОЗ пройшов набір стояв чекав , чекав і тут вона виходе я кажу а набір а вона каже не довіра...
4. Доказ порушення (скриншот/відео): https://files.catbox.moe/e4bikt.png
5. Дата порушення: 24.11.2025
Вітаю, Шановний гравець!

У звʼязку з недовірою до Вас, я маю повну змогу відмовити Вам керуючись правилами лідерів:

3.6. Лідер/заступник сам має право вирішувати, кого приймати, а кого не приймати в організацію.

Очікуйте відповідь від адміністрації!

Акено_Токеро

Кохаю Мар*яну
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
7
Реакції
29
Бали
16
Вітаю, Шановний гравець!

У звʼязку з недовірою до Вас, я маю повну змогу відмовити Вам керуючись правилами лідерів:

3.6. Лідер/заступник сам має право вирішувати, кого приймати, а кого не приймати в організацію.

Очікуйте відповідь від адміністрації!
Я у вас навіть не працював, щоб могла виникнути якась недовіра. Заявку на вступ я подавав уже двічі — обидва рази її відхиляли без пояснення причин. Коли ж я особисто прийшов на набір і успішно його пройшов, мені сказали, що мені відмовлено через нібито недовіру, хоча підстав для цього немає. Прошу надати обґрунтування такому рішенню та переглянути його.

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,239
Реакції
1,097
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

Згідно пункту правил лідерів державних організацій 3.6. Лідер/заступник сам має право вирішувати, кого приймати, а кого не приймати в організацію.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі