Відмовлено Домініка Юрчишин // без причини відмова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акено_Токеро

Кохаю Мар*яну
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
7
Реакції
29
Бали
10
1. Ваш нікнейм: Акено Токеро
2. Нікнейм порушника: Домініка Юрчишин
3. Суть скарги: Ось дні 3 назад создав акк хотів прийти в МОЗ пройшов набір стояв чекав , чекав і тут вона виходе я кажу а набір а вона каже не довіра...
4. Доказ порушення (скриншот/відео): https://files.catbox.moe/e4bikt.png
5. Дата порушення: 24.11.2025

Домініка Еріксен

Центральна Україна
Реєстрування
26 Сер 2023
Дописи
134
Реакції
99
Бали
67
1. Ваш нікнейм: Акено Токеро
2. Нікнейм порушника: Домініка Юрчишин
3. Суть скарги: Ось дні 3 назад создав акк хотів прийти в МОЗ пройшов набір стояв чекав , чекав і тут вона виходе я кажу а набір а вона каже не довіра...
4. Доказ порушення (скриншот/відео): https://files.catbox.moe/e4bikt.png
5. Дата порушення: 24.11.2025
Вітаю, Шановний гравець!

У звʼязку з недовірою до Вас, я маю повну змогу відмовити Вам керуючись правилами лідерів:

3.6. Лідер/заступник сам має право вирішувати, кого приймати, а кого не приймати в організацію.

Очікуйте відповідь від адміністрації!

Акено_Токеро

Кохаю Мар*яну
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
7
Реакції
29
Бали
10
Вітаю, Шановний гравець!

У звʼязку з недовірою до Вас, я маю повну змогу відмовити Вам керуючись правилами лідерів:

3.6. Лідер/заступник сам має право вирішувати, кого приймати, а кого не приймати в організацію.

Очікуйте відповідь від адміністрації!
Я у вас навіть не працював, щоб могла виникнути якась недовіра. Заявку на вступ я подавав уже двічі — обидва рази її відхиляли без пояснення причин. Коли ж я особисто прийшов на набір і успішно його пройшов, мені сказали, що мені відмовлено через нібито недовіру, хоча підстав для цього немає. Прошу надати обґрунтування такому рішенню та переглянути його.

Анна Соколовська

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,274
Реакції
1,142
Бали
643
Вітаю, шановний гравець!

Згідно пункту правил лідерів державних організацій 3.6. Лідер/заступник сам має право вирішувати, кого приймати, а кого не приймати в організацію.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі